Kendte11. marts 2020

Uffe Holm i karantæne

Den populære komiker opholder sig lige nu i sit sommerhus i coronakarantæne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/uffe-holm-02102018.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

CORONA NEWS! skriver komiker Uffe Holm i et opslag på sin Instagram.

Sammen med den opsigtsvækkende rubrik følger en video, hvor den 43-årige stand-upper fortæller om sin situation.

- Jeg skyndte mig hjem fra Ischgl (i Østrig. red), de de røde corona-lamper blev tændt, og jeg kørte direkte i sommerhus, hvor jeg har karantæne de næste 14 dage, siger Holm i videoen.

I videoen opfordrer han andre - der også har været ude og rejse i risikoområder - til at gøre det samme.

- Vi bliver simpelthen nødt til at tage én for holdet, og passe på hinanden sammen, siger han videre.

View this post on Instagram

CORONA NEWS Jeg ved endnu ikke om jeg er smittet - men det er heller ikke så vigtigt. Selvom regeringen bare ‘anbefaler’ karantæne, så vil jeg gerne opfordre alle til at tage det alvorligt. Skal vi ikke aftale at vi allesammen tager de hensyn vi kan - og ikke bare dem vi har lyst til. Håber i vil hjælpe med at sprede budskabet, så vi kan få den virus ned med nakken. For vores alle sammens skyld. Tak🙏🏻

A post shared by Uffe Holm (@uffeholmchamp) on

Mar 11, 2020 at 8:39am PDT

Uffe Holm refererer til de anvisninger som regeringen og myndighederne er kommet med, der opfordrer folk til at være særligt forsigtige, så smittespredningen holdes tilbage herhjemme.

"Selvom regeringen bare 'anbefaler' karantæne, så vil jeg gerne opfordre alle til at tage det alvorligt. Skal vi ikke bare aftale at vi allesammen tager de hensyn vi kan - og ikke bare dem vi har lyst til. Håber i vil hjælpe mig med at sprede budskabet, så vi kan få den virus ned med nakken. For vores alle sammens skyld," skriver han i opslaget.

Skisportsbyen Ischgl i delstaten Tyrol i Østrig er før blevet kaldt for et epicenter for coronavirus, og flere danskere er kommet hjem med smitte efter at have besøgt området.

Senest er et helt fynsk håndboldhold gået i coronakarantæne, efter deres træner blev testet positiv for virusset. Han havde netop været på skiferie i Ischgl.

Sponsoreret indhold