Uffe Holm amok på debattør: - Hold din kæft

(Foto: Thomas Sjørup)

De fleste Uffe Holm-fans er nok vant til at høre deres store idol bande og svovle, når han ytrer sin uforbeholdne mening.

Derfor kommer det højst sandsynligt heller ikke som en overraskelse for de fleste, at Uffe Holm skælder og smælder, når han er tydeligt uenig med debattør Désirée Ohrbeck.

Hun mener nemlig ikke, at popgruppen Shu-bi-duas tekster bør synges af danskerne.

Désirée Ohrbeck bor til dagligt i USA, og da hun for nylig besøgte Danmark, stiftede hun bekendtskab med DRs ”Fællessang – hver for sig”. Og her skulle der altså synges Shu-bi-duas ”Danmark”, som ifølge debattøren burde være blevet sorteret fra af DR.

Det skriver Berlingske.

Det er særligt andet vers fra sangen, som ifølge Désirée Ohrbeck ikke burde synges. Og som desuden ”fik hendes børn til at se forskrækkede ud”:

Uffe Holm sammen med børnene Holly og Texas.
Foto: Mikael Rieck.

”Der findes andre mennesker, end dem der er danske. De bor i huler og slås hele dagen. Det har vi lige godt aldrig nogensinde gjort. De varme lande er noget lort”, synger Shu-bi-dua i sangen "Danmark".

Men hele miseren er altså for meget for den garvede komiker Uffe Holm:

- Så er den jo kraftedeme gal igen, starter Uffe Holm sin video på Instagram og nævner med det samme Désirée Ohrbeck:

- Hun er sur, hun er vred, fordi Shu-bi-dua i ’74, har lavet en sang, hvor de synger ”De varme lande er noget lort”. Og det må man jo ikke sige, fordi så hendes børn, de var helt forskrækkede.

- Hold nu fucking kæft, hold nu din fucking kæft, råber Uffe Holm og kalder blandt andet debattøren for amatør og lorte-debattør.

Den ellers glade komiker lægger således ikke skjul på, at han bestemt er uenig med Ohrbeck:

- Det er Shu-bi-dua – der er ingen, der tager Shu-bi-dua seriøst, det er bare noget, der er der, forklarer Uffe Holm med mere end blot store bogstaver.

Han understreger desuden, at han ikke mener, at man skal lave om på fortiden, fordi debattøren Désirée Ohrbeck ”er sur”.

Uffe Holm har for vane at ønske sine mere end 340.000 Instagram-følgere en dejlig dag, når han tjekker ind på de sociale medier. Og trods det sure opstød får hans følgere da også denne gang den søde hilsen med. Inden da smider komikeren dog et ”fuck dig” efter Ohrbeck.

Se Uffe Holms Instagram-video nedenfor:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close