Kendte15. april 2024

Udgiver sit sidste album i år: USO stopper karrieren

Efter mere end 20 år som respekteret rapartist i Danmark, har USO valgt at lægge musikken på hylden senere på året, når han udgiver det sidste album
I over 20 år har USO været aktiv på den danske rapscene. Men når han senere i år udgiver et album, bliver det hans sidste. Aarhus-rapperen stopper nemlig karrieren.
I over 20 år har USO været aktiv på den danske rapscene. Men når han senere i år udgiver et album, bliver det hans sidste. Aarhus-rapperen stopper nemlig karrieren.
 Foto: Lars Horn / Baghuset

LÆS OGSÅ: TV 2-kendis i vildt vægttab: Har tabt 160 kilo

”U-Dollartegn”.

Bliver det nævnt i en dansk sang er man ikke i tvivl om, hvem der tænkes på.

Ausamah Saed, eller bedre kendt som USO eller U$O, har siden sit første album ”Mr. Mista” i 2001 været aktuel på den danske scene.

Men nu skal det være slut.

Det skriver han i et Instagram-opslag.

– Jeg har haft den velsignelse at skabe rapmusik i over 20 år. Tak for al støtten og de fantastiske oplevelser og minder. Jeg har sat mit aftryk på den danske musikscene og opnået alt, hvad jeg satte mig for, hvilket jeg er evigt taknemmelig for. Men nu er det min tid til at cruise mod målstregen.

Fansene kan dog glæde sig over, at rapperen slutter med manér.

– Jeg har besluttet at udgive et album, som også bliver mit sidste.

– Albummet dropper senere på året og jeg vil løbende smide nye sange ud i stærkt tempo.

I opslaget fortæller USO også, at albummet er West Coast-inspireret.

Sidste år fortalte Aarhus-rapperen i et stort interview med Euroman, at han faldt død om i sommeren 2022, men blev reddet af en forbipasserende kvinde.

Dengang troede han, at han aldrig skulle komme til at lave musik igen.

Heldigvis kæmpede ”Hey Shorty”-hitmageren sig tilbage på benene, og nu er han senere på året klar til at droppe det sidste album i karrieren.

Sponsoreret indhold