Ude af Kontrol-stjerne svindlet for penge af fan

Der findes desværre mennesker her i verden, som vælger at udnytte medmennesker gode hjerte. Det må Ude af Kontrol-stjernen Daniel Balken erkende.

Forleden blev han kontaktet af en mand, som hævdede at være stor fan af ham og den storhittende trio. Manden hævdede at stå i en økonomisk knibe.

Han skrev til Daniel, at han akut manglede penge til benzin. Han påstod nemlig, at hans kæreste lå på fødegangen på Rigshospitalet, mens han selv befandt sig på Fyn.

Det er langt fra første gang, at fans har skrevet til Balken og spurgt om penge. Men dette var første gang, han valgte at hjælpe.

Den dygtige producer og rapper kunne nemlig sætte sig selv i mandens situation. Daniels kone er nemlig selv gravid.

Artiklen fortsætter under billedet...

Ude af Kontrol med Munken, Balken og Englando har taget Danmark med storm og er i toppen over danske artister, når det kommer til streams på Spotify og andre musiktjenester (Foto: Thomas Laursen)

Men set i bagklogskabens lys, skulle Daniel aldrig have ladet sit gode hjerte vinde. Manden lovede at sende pengene retur dagen efter, men nu har han ikke givet lyd fra sig i flere dage.

- Tænk at være så klam en person. Jeg får tit beskeder fra folk, jeg ikke kender, som vil låne penge, og den her ene gang hjalp jeg, fordi han bruger sin gravide kæreste. Min kone er gravid, så jeg kunne godt sætte mig i hans sko, lyder det fra en rasende Balken.

Dette var som sagt første gang, den storhittende kunstner valgte at hjælpe en fan i nød. Og det bliver også sidste gang.

- Tænk at miste sin ære for 500 kroner. Men folk kan da i hvert fald takke ham for, at jeg ikke kommer til at hjælpe andre, slår han fast.

SE og HØR har været i kontakt med Daniel Balken, som oplyser, at han stadig ikke har hørt fra den svindlende "fan", og at han stadig ikke har fået sine 500 kroner igen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close