Kendte26. juni 2020

Ubehagelige billeder: "Tiger King"-zoo anklaget for dyremishandling

Joe Exotics dyrepark undersøges for dyremishandling, efter en skræmmende video af parkens løver er dukket op
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/new_project_7.jpg
 Foto: YouTube / PETA

Der er sket meget med Joe Exotics famøse zoo siden optagelserne til Netflix-serien "Tiger King".

Nye billeder og video fra dyrehaven i Oklahoma viser, at tilstandende for dyrene er langt fra okay.

"Greater Wynnewood Exotic Animal Park", som dyrehaven hedder, undersøges lige nu af myndighederne efter nye optagelser af især løverne er dukket op og vækker grund til bekymring.

https://imgix.seoghoer.dk/peta01.jpg
 Foto: YouTube / PETA

Løvens ører er fyldt med sår og fluer. (Foto: YouTube / PETA)

Det skriver TMZ.

Dyrevelfærdsorganisationen PETA er kommet i besiddelse af optagelser, der viser løver ramt af "flystrike". En smertefuld tilstand hvor fluer bider og lægger æg på andre dyr, og som resultat bliver dyrenes hud ødelagt.

I en video, som PETA har delt på deres YouTube-kanal, kan man se, hvordan en løve ligger på jorden med fluer over alt og med blodige ører.

Den nuværende ejer, Jeff Lowe, siger dog, at alt er fint, men at det på nuværende tidspunkt er en udfordring at give dyrene den pleje, de har brug for. Han tilføjer, at dyrene lige nu får behandling for fluerne, men at der er tale om et tilbagevendende problem, fordi dyreparken ligger tæt på en stor hestefarm.

Artiklen fortsætter efter videoen...

Det er desuden Jeff Lowes plan at flytte alle parkens dyr over i hans egen, nye zoo, "Tiger King Park". En flytning, der vil komme til at ske så hurtigt som muligt.

Tidligere på måneden blev det offentliggjort, at en dommer har tildelt Joe Exotics tidligere park til hans ærkefjende Carole Baskin.

Dyreparken, som ligger i Wynnewood, Oklahoma, er i de seneste år blevet bestyret af Jeff Lowe, men nu er det altså Carole Baskin - den selvsamme kvinde, som Joe Exotic er dømt for at ville myrde - der kommer til at overtage den famøse dyrepark.

Joe Exotic afsoner lige nu en dom på 22 år, efter han sidste år blev fundet skyldig i at betale en lejemorder 20.000 kr. for at slå Carole Baskin ihjel.

Joe Exotic
 Foto: Netflix

Joe Exotic. Manden der tog alle Netflix-seere med storm tidligere på året med dokumentarserien "Tiger King". (Foto: MEGA)

Sponsoreret indhold