Kendte28. april 2024

U2's bassist Adam Clayton skilles fra konen gennem 10 år

Efter 10 års ægteskab skilles U2-bassist Adam Clayton fra sin hustru, Mariana Teixeira de Carvalho. Parret har udsendt en pressemeddelelse om datteren på seks år
Adam Clayton og Mariana Teixeira De Carvalho er nu eksmand og -kone.
Adam Clayton og Mariana Teixeira De Carvalho er nu eksmand og -kone. Og det er sket i fred og fordragelighed, lyder det.
 Foto: Shutterstock/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Fjerde forsøg siden 2020: Ray J og Princess Love søger om skilsmisse igen

Efter 14 år som par og 10 som mand og kone har Adam Clayton, der er bassist i bandet U2, og Mariana Teixeira de Carvalho valgt at gå fra hinanden.

Det bekræfter de ifølge flere britiske medier selv gennem en talsperson til Sunday World.

– Efter mere end 10 års ægteskab, er musiker Adam Clayton og advokat Mariana Teixeira de Carvalho blevet skilt i al venskabelighed.

Ifølge beskeden fra parrets talsperson har der hverken været retligt efterspil eller uenigheder forbundet med skilsmissen, der også involverer seksårige Alba.

– De vil begge fortsætte med at være fuldt involverede i pasningen af deres datter, og de beder om, at familiens privatliv bliver respekteret.

64-årige Adam Clayton har også en søn fra 2010 fra et tidligere forhold.

Før Mariana Teixeira de Carvalho var han forlovet to gange, dog uden at nå til alters. Første gang var med supermodellen Naomi Campbell (1994), og anden gang med assistenten til U2's manager, Suzie Smith (2006-2007).

Mariana Teixeira de Carvalho mødte han i hendes hjemland, Brasilien.

Sponsoreret indhold