Kendte27. januar 2024

Tyler Christopher blev fundet død i sit hjem: Nu er dødsårsagen afgjort

Tv-stjernen Tyler Christopher blev fundet død i oktober måned. Dengang troede man, det var hjertesvigt, men det viser sig ikke at være tilfældet
Tyler Christopher
Tyler Christopher døde 31. oktober 2023 i sit hjem – nu viser retsmedicinske dokumenter, hvad der forårsagede dødsfaldet.
 Foto: David Edwards/MediaPunch/IPx

Læs også: Tv-stjernen Tyler Christopher er død

Tv-stjernen Tyler Christopher blev kvalt ihjel, viser dokumenter fra en retsmediciner.

TMZ har fået adgang til dokumenterne, der afslører flere detaljer om, hvordan Tyler Christopher mistede livet, den 31. oktober 2023.

"General Hospital"-stjernen, der har været gift med skuespillerinden Eva Longoria, var ifølge rapporten ikke blevet positioneret korrekt, hvilket medførte til kvælning.

Den retsmedicinske rapport afslører, at kvælningen skete, efter at Tyler Christopher fik en såkaldt akut alkoholforgiftning, der altså var skyld i, at han fik åreforkalkning og blev kvalt.

Tyler Christophervandt pris for sin rolle
Tyler Christopher modtog i 2016 en pris for sin hovedrolle i "General Hospital" ved det årlige Daytime Emmy Awards-show i 2016.
 Foto: Chris Pizzello/Invision/AP

Ifølge TMZ var det Tyler Christophers ven, der i isn tid fandt skuespilleren i sit hjem i Sandiego sidste år, da han forgæves havde forsøgt at få fat i ham.

Skuespilleren havde været en del af tv-serien 'General Hospital' i mange år, hvor han havde hovedrollen i over 1.100 afsnit.

Tyler Christopher blev kun 50 år gammel.

Sponsoreret indhold