Kendte17. juli 2020

"Two and a half men"-skuespiller Conchata Ferrell kæmper for sit liv

Efter et hjertestop tidligere i år er det gået ned af bakke for den 77-årige skuespiller
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/megar34342_2.jpg

Conchata Ferrell, som flere nok husker som kvinden bag Berta, Charlie Sheens vittige husholderske, i tv-serien "Two and a half men", er efter et hjertestop i maj flyttet til et behandlingscenter.

Det oplyser hendes mand, Arnie Anderson, til mediet TMZ.

Ferrell er rykket på plejecenteret efter mere end fire uger på intensiv.

I december og januar døjede hun med relaterede infektioner, hvilket fik hende til i maj at lade sig indlægge, da hun oplevede at få det værre og værre.

Tingene blev dog ikke bedre efter Conchatas indlæggelse på den intensive afdeling.

Arnie fortæller, at hun blot havde været der få dage, før hun rammes af et hjertestop, der varer omkring 10 minutter.

På behandlingscenteret, hvor Conchata nu opholder sig, er hun under behandling med respirator og dialyse, fortæller hendes ægtemand.

Ifølge ham er den populære 77-årige tv-stjerne nogenlunde stabil, men kun delvist ved bevidsthed. Hun er klar over sin tilstand og sine omgivelser, men hun kan hverken tale eller kommunikere på anden vis.

Arnie Anderson slå fast, at hans kone ikke lider af den frygtede coronavirus, men fordi pandemien stadig har stor indflydelse på det amerikanske sundhedssystem, er det ikke muligt for ham at besøge sin elskede kone.

- Der kommer til at gå et stykke tid, før vi kan se bedring, og der er intet, vi kan gøre, for at speede processen op. Vi håber på det bedste, fortæller han.

Conchata medvirkede i alle tolv sæsoner af den populære tv-serie "Two and a half men", ligesom hun også havde en mindre rolle i et afsnit af "Venner". I 2017 kunne man igen se hende spille overfor Ashton Kutcher i Netflix-serien "The Ranch".

Sponsoreret indhold