Kendte 12. maj

Tvunget til at undskylde: Selena Gomez havde "ingen onde intentioner" med TikTok-video

– Jeg er virkelig ked af det, lyder det i en skriftlig kommentar fra Selena, efter hun af Bieber-fans blev beskyldt for at håne Hailey
Foto: TikTok, Hailey Bieber, Selena Gomez

Fans var hurtige til at se en sammenhæng mellem to nylige TikTok-videoer hos henholdsvis 29-årige Selena Gomez og 25-årige Hailey Bieber, der som bekendt begge har været romantisk involveret med hitmageren Justin Bieber.

Hailey er gift med popstjernen, og da hun forleden lagde en gennemgang af sin skønhedsrutine på videoplatformen, gik der ikke længe før, Gomez gjorde det samme.

Faktisk er de to TikTok-oplsag lagt ud den samme dag. 

Sangerinden og ” Only Murders In The Building “-stjernens video til musik af Fleetwood Mac var dog en lille smule mere skabet, og det fik fans til at mistænke hende for at gøre tykt grin med sin ekskærestes hustru og hendes make up-videoer.

– Jeg kommer til at tænke på en skabagtig taber, der helt ubemærket slipper afsted med at mobbe andre kvinder, skriver en bruger i kommentarerne under videoen, ifølge Daily Mail.

Artiklen fortsætter under billedet... 

Foto: TikTok, Selena Gomez

Gomez vender øjne gennem sin make up-video, som minder lidt om den, Hailey lavede forleden i Chicago. (Foto: TikTok, Selena Gomez)

Og selvom Gomez aldrig direkte hentyder til Bieber og hendes videoer, men blot vender øjne, mens hun bruger La Mer-cremer, så følte hun sig tilsyneladende nødsaget til at svare på de mange spekulationer.

– Det her er grunden til, at jeg tror på, man bør tage mental sundhed alvorligt. Venner, jeg har ingen idé om, hvad eg har gjort, men jeg er virkelig ked af det. Nul onde intentioner, skriver hun, før hun på TikTok slog kommentarfunktionen fra.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Jeg slettet snart, slutter hun.

Selena Gomez – som dannede par med Justin Bieber mellem 2010 og 2017 – vækkede opsigt, da hun på nummeret ”Lose You To Love Me” tilsyneladende refererede til en stor kærlighed, som hun følte erstattede hende efter bare to måneder.

Fans var på det tidspunkt sikre på, at hun havde haft Justin og Hailey i tankerne, da hun skrev sangen.

Artiklen fortsætter under opslaget... 

@haileybieber

GRWM in Chicago pt. 1 🤍✨

♬ Indian Summer - HOAX

 

Dengang – i 2019 – opfordrede hun dog de spekulative fans til at ”stoppe med at pille andre kvinder ned”.

Efter en turbulent periode – hvor han blandt andet så lidt til Selena Gomez endnu en gang – fandt Hailey og Justin sammen igen i maj 2018, før de to måneder efter, i juli 2018, blev forlovet.

Foto: MEGA

Selena Gomez går nu og overvejer, om hun skal slette sin lille hudplejerutine (Foto: MEGA)

Sponsoreret indhold