Kendte8. juli 2020

Tvillingesøstre smider tøjet: Gravide sammen

Tvillingesøstrene og wrestlingstjernerne Nikki og Brie Bella er begge gravide - og helt nøgne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega526501_001.jpg
 Foto: MEGA

Tvillingesøstrene Nikki og Brie Bella har delt alt det meste af livet. Udseendet, karrieren og nu også graviditet.

De 36-årige søstre er nemlig begge gravide samtidig og har i den forbindelse delt en opsigtsvækkende billedserie på deres Instagram-profiler, hvor de viser kroppene og ikke mindst de store maver frem.

- Graviditet har været en utrolig rejse indtil videre, selv gennem nogle af de sværeste tider, verden nogensinde har set, skriver Nikki Bella til et af sine opslag.

Artiklen fortsætter efter billedet...

- Jeg har omfavnet følelsen af ​​at være ukomfortabel ved, at jeg gror et liv, der vil være et af mine egne. Jeg har allerede følt, at løvinden i mig kommer ud mere nu, hvor jeg er klar til at beskytte lære, elske og guide.

Bella, der venter sig første barn sammen med danseren Artem Chigvinsev, afslører desuden, at maven kommer til at vokse en smule endnu, for hun har stadig fire uger tilbage af sin graviditet.

Søsteren Brie, der i forvejen er mor til en treårig, som hun har med manden Daniel Bryan, har også delt nøgenbillederne på sin Instagram-profil.

- Jeg er ikke typen, der tager sexede selfies, men jeg vil posere nøgen gravid hver dag, lyder det fra den forhenværende wrestler.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Søstrene, der også er forfattere til bogen "Incomparable", meddelte i januar, at de begge var gravide og forventer at føde inden for få uger af hinanden.

Søskendeparret er desuden også i fuld gang med at indspille nye afsnit til deres realityshow, der vil blive vist på den amerikanske kanal E!.

Sponsoreret indhold