Kendte 28. februar 2020

Tvangsauktion aflyst

Vivi Flindt og Ole Brøndum-Nielsen beholder deres hjem i nordsjælland.
Foto: HANNE JUUL

Tvangsauktionen er aflyst.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ole Brøndum-Nielsen og Vivi Flindt kan ånde lettet op. Oliver Bjerrehuus' 81-årige far og dennes 77-årige hustru, den tidligere balletstjerne Vivi Flindt, kan blive boende på deres landsted i nordsjælland.

Tvangsauktionen over deres 252 kvadratmeter store bolig var planlagt til at finde sted i går men få dage inden, den skulle have fundet sted, blev den aflyst.

Foto: PRIVAT

Uddrag af brevet fra Retten i Hillerød om aflysning af tvangsauktionen.

- Det har jeg det selvfølgelig godt med. Men jeg skal nok klare mig. Al denne omtale af tvangsauktionen har gjort mest ondt på Vivi, forklarer Ole Brøndum, som giver Amagerbanken og Skat en del af skylden for, at en tvangsauktion kom på tale.

- Vivi og jeg boede i Frankrig i ti år, og da vi for femten år siden vendte hjem til Danmark, medbragte vi hver en million kroner, som vi skulle have glæde af, når vi skulle pensioneres.

- Men Amagerbanken solgte aktierne på pensionsordningen til en meget lav kurs, fordi de ville have indfriet en kassekredit, som var tilknyttet en virksomhed, jeg havde med Erik Damgaard, forklarer Ole Brøndum til SE og HØR.

- Skats krav er uberettiget. De vil have skat fra perioden, hvor vi boede i Frankrig og fejlen erkendte de sidste år, da de sendte et stort beløb retur til mig. Men kravet er underligt nok ikke slettet i tingbogen, fortæller den 81-årige tidligere elitesoldat.

- Jeg har altid haft gang i mange projekter. For eksempel fik jeg gang i et, hvor vi benyttede krigsveteraner til at skræmme pirater ud for Somalia i Adenbugten. Deres kompetancer blev også brugt på borerigge i Nordsøen. Projekterne gav stor mening, men de endte med at koste mig 300.000 kr.

Truslen om tvangsauktion har også været en dyr fornøjelse for Vivi Flindt og Ole Brøndum.

- Det har kostet mig 34.000 kr., anslår Ole Brøndum, som i disse dage må undvære sin hustru. Hun rejste til Frankrig, da snakken om tvangsauktion kom til at fylde for meget.

Men nu er alt godt. Og foreløbig bliver Vivi og Ole boende i deres stråtækte idyl udenfor Hillerød.

Sponsoreret indhold