Kendte 27. marts 2020

TV3 med trist nyhed: Udskyder "Fangerne på Fortet"

Det bliver ikke i dette forår, vi kommer til at nyde gensyn med det ikoniske tv-program "Fangerne på Fortet"
Foto: NENT GROUP/Viaplay og TV3

En af de ting, som producenterne af tv-programmer i øjeblikket kan gøre i kølvandet på coronakrisen, er at udskyde programmer til senere på året. 

Og her melder TV3 sig nu i flokken med deres store satsning, "Fangerne på Fortet". 

Ligesom mange andre i branchen har TV3 tager konsekvensen af coronakrisen, og for ikke at skabe et stort hul sendeplanerne til efteråret, udskyder man programmer - også selvom de er færdigproducerede. 

Programmet vil få en ny premieredato, når produktionen ved yderligere. Men indtil videre lyder meldingen, at det stjernespækkede program først sendes "senere på året". 

"På grund af usikkerheden omkring igangværende produktioner er vores hovedfokus at sikre, at vi har et stærkt tilbud gennem året, så vores seere har en masse fantastisk underholdning at se frem til – og som konsekvens af dette, er Fangerne på Fortet altså rykket til senere på året," lyder det fra Nent Group Danmark, der står bag TV3-programmet, i en officiel udmelding fredag. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Planen var, at "Fangerne på Fortet" skulle skyde sin nye sæson i gang i april, med deltagere som Amalie Szigethy, Janni Ree, Geggo og Cengiz og Umut Sakarya. 

I værtsrollerne ses Camilla Ottesen og Joachim Boldsen, mens vismanden med gåderne bliver i skikkelse af Anders Lund Madsen. 

Sponsoreret indhold