Kendte7. maj 2020

TV2 og DR går sammen

DR og TV2 har valgt at samle landets partiledere til en tv-debat 14. maj klokken 19.30-21.00
https://imgix.seoghoer.dk/cecilie_beck_2.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Det er første gang siden valgkampen, at landets partiledere mødes til en tv-debat.

Det sker 14. maj klokken 19.30 til 21.00, hvor TV2 og DR har valgt at gå sammen om den skelsættende udsendelse, der har fået overskriften:

'Hvordan får vi Danmark tilbage?'

Det skriver DR.

'påvirket alle menneskers liv'

Coronakrisen er global og har vendt op og ned på de flestes liv.

Men nu mener nyhedsdirektør i Danmarks Radio Sandy French, at det er på tide politikerne giver deres bud på, hvordan vi kommer tilbage til normalen.

- Krisen har påvirket alle menneskers liv, og også danskernes nære liv har mærket konsekvenserne af nedlukningen. Nu er vi heldigvis kommet så langt, at det er blevet tid til, at partilederne hver for sig og sammen giver deres bud på, hvordan vi bedst muligt kommer ud på den anden side.

Vil ikke fælde dom

Debatten, som får værtsparret Ask Rostrup og Cecilie Beck, skal ikke fælde dom over politikernes indsats, forsikrer nyhedsdirektør på TV 2 Mikkel Hertz.

- Meningen med debatten er ikke at fælde dom over politikernes ageren i den aktuelle krisesituation, for det er endnu for tidligt. Men det er bestemt ikke for tidligt at konfrontere dem med de alvorlige og meget konkrete udfordringer og dilemmaer, mange danskere er efterladt med lige nu.

- Herunder børnefamilier, der har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen, lønmodtagere, der frygter for deres job, selvstændige og virksomhedsledere, der står på randen af konkurs, og ældre, der lever i ekstraordinær ensomhed. Derfor denne debat.

Sponsoreret indhold