Kendte16. december 2020

TV2 afslører: Her er næste års julekalender

Optagelserne er allerede i fuld gang til ”Kometernes jul”, der skal sendes på TV2 i 2021
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/foto-chr-geisnaes_kometernes-jul_still_11410.jpg
 Foto: Christian Geisnæs / TV 2

Der er selvfølgelig længe, længe til.

Men når kalenderen siger december 2021, kan julehyggen og nysgerrigheden brede sig i de danske stuer, når ”Kometernes jul” tæller dagene frem til den 24.

Det er nemlig navnet på TV2’s næste familiejulekalender, som allerede er i fuld gang med at blive indspillet.

Castet tæller blandt andre Søs Egelind, samt hendes datter Molly Egelind, Martin Greis-Rosenthal, Lotte Andersen, Kurt Ravn og mange flere.

Det oplyser kanalen i en pressemeddelelse.

Ifølge beskrivelsen, er det en juleføljeton om sammenhold, viden og nysgerrighed.

https://imgix.seoghoer.dk/foto-chr-geisnaes_kometernes-jul_still_11466.jpg
 Foto: Christian Geisnæs / TV 2

Instruktøren bag "Kometernes jul" Ask Hasselbalch sammen med Bertil Smith, der spiller drengen Elias i 'Kometernes jul'. (Foto: Christian Geisnæs / TV 2)

Ved et uheld teleporteres Mie og Johannes til den fjerne Planet 9, og fra hvert deres sted i universet må de fire børn; Mie, Johannes, Noor og Elias, nu arbejde mod tiden, naturlovene og en udspekuleret tech-guru for at blive genforenet før, det er for sent.

Eventyr på Planet 9

Noor og Elias får hjælp fra deres lettere distræte fysiklærer Panda-Søren og den dedikerede forsker, Anna. Samtidig skal de skjule, hvad der er sket for både deres forældre og Astro Campens leder, Bolette-Henriette.

Det bliver en eventyrlig og kosmisk rejse, der bringer os fra Jorden til Planet 9, ind i laboratorier og ud i børnenes hjem, og som giver os en medrivende fortælling om videbegær i vores forunderlige univers.

https://imgix.seoghoer.dk/foto-chr-geisnaes_kometernes-jul_still_19701.jpg
 Foto: Christian Geisnæs / TV 2

Fra venstre er det Martin Greis-Rosenthal, Bertil Smith, Shireen Noor Rasool og Søs Egelind (Foto: Christian Geisnæs / TV 2)

Desuden medvirker Kurt Ravn, Laura Bro, Adam Ild Rohweder, Morten Hemmingsen, Özlem Saglanmak og Janus Nabil Bakrawi.

- Vi glæder os til at byde seerne indenfor i en magisk verden, der kombinerer det genkendelige juleeventyr med elementer fra naturvidenskabens forunderlige univers. Vores håb er først og fremmest, at både børn og voksne vil mærke spændingen, grine med, men også føle sig inspireret til selv at dykke ned i verden omkring os med naturvidenskabelige briller, siger hovedforfatter Jenny Lund Madsen.

Hun har før stået bag manuskripter til ”Ludvig og Julemanden”, ”Emma og Julemanden”, men også voksenunderholdning som ”Bedrag”, ”Rita” og ”Sjit Happens”.

Serien er et samarbejde mellem TV 2, Niels Bohr Institutet på Københavns Universitet og Nordisk Film Production. Den støttes desuden af en række fonde, der alle har et ønske om at fremme interessen og nysgerrigheden for naturvidenskab hos børn og unge.

Sponsoreret indhold