TV-vært Jeremy Clarkson hårdt ramt af corona: - Jeg frygtede at dø alene

Symptomerne var stensikre hos den garvede tv-vært Jeremy Clarkson, der forrige april fyldte 60 år.

Kort før jul fik han testsvar tilbage, og beskeden var klar. Han var ramt af corona.

- Fire dage før jul vågnede jeg om natten, da mine lagner var fugtige. Og jeg havde haft en konstant, tør hoste.  

Clarkson fik foretaget en test, og da han blev konstateret smittet, fik han besked på at henvende sig til lægen igen, hvis det ikke blev bedre inden for 14 dage.

Det blev ved frygten, og tv-værten var aldrig indlagt. Siden har han skruet markant ned for dramatikken på sin Twitter. (Foto: MEGA)

- Fordi jeg er 60 år, fed, har røget en halv million cigaretter og havde svær lungebetændelse, frygtede jeg, at jeg skulle dø alene og ensom i et plastik-telt, skriver han selv i en artikel i Sunday Times.

Trækker i land på Twitter

Jeremy Clarkson, der også er fast vært på den britiske udgave af ”Hvem vil være millionær”, har dog siden korrigeret sine udtalelser på sin Twitter.

Formentlig fordi, medierne har vinklet hans udtalelser skarpere, end han umiddelbart havde forventet.

”Kære aviser, jeg har ikke ”kæmpet” mod corona. Jeg har ligget i min seng og læst en bog, indtil det gik væk igen,” lyder det pludseligt anderledes udramatisk fra tv-værten.

Clarkson, som angiveligt skulle være helt rask igen, reflekterede desuden i sin artikel over vores manglende viden om Covid-19.

- Vi ved ikke, hvor længe vi er i stand til at smitte. Vi kender ikke den bedste måde at tackle sygdommen på. Vi ved ikke, hvad den gør ved os. Vi ved heller ikke, hvor længe antistofferne arbejder for os, eller hvor nemt det er at blive smittet to gange. Og slutteligt ved vi heller ikke, om nogle af disse vacciner vil have en effekt på længere sigt, skriver han blandt andet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close