Kendte20. april 2020

Tv-vært Jacob Riising deler genialt nøgen-trick: Kendisser jubler

Det kan godt være svært at få noget fornuftigt fra hånden, når man er i corona-karantæne. Og måske er det også det, der er årsag til Jacob Riisings nøgen-trick
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jacob_riising_martin_hoeien.jpg
 (Foto: Martin Høien)

Danmark er så småt er ved at vågne efter mange uger i lockdown.

De mindste er startet i institution igen, og flere skolebørn er også vendt tilbage til en nogenlunde normal skolegang – med masser af restriktioner.

Mange voksne er således fortsat i corona-isolation – og har været det siden midten af marts, hvor statsminister Mette Frederiksen praktisk talt lukkede Danmark ned

Det kan måske godt medføre store mængder corona-kuller. Og måske er det det, der er er årsag til tv-vært Jacob Riisings nøgen-trick på Instagram.

I en video på sin profil deler den 41-årige tidligere børnevært et skørt trick med sine mere end 68.000 følgere.

I videoen ser man en nøgen Riising.

Men en vinflaske er strategisk placeret, så følgerne ikke direkte kan få et glimt af værtens ædlere dele.

Vinflasken er placeret på en dug, som Jacob Riising vil forsøge at hive væk under flasken – selvsagt uden flasken vælter.

Men det er naturligvis ikke et klassisk trick, hvor værten bruger sine hænder til i en hurtig bevægelse at fjerne dugen.

I stedet sætter Riising en tøjklemme på dugen og fastgør den derefter forneden. Noget, der ud fra værtens ansigt at bedømme, ser ganske smertefuldt ud.

Tricket med at fjerne dugen med hvad man nok kan formode er tv-værtens penis, har vakt både opsigt og jubel blandt en del kendisser:

- Der kommer en Bodil din vej!!! Ubestridt den bedste optræden i 2020, skriver skuespiller Pilou Asbæk som kommentar til videoen.

Designer Emil Thorup kommenterer med grinende emojies, mens tricket giver tidligere realitydeltager Fie Laursen et lille skår i sine barndomsminder:

- Der røg min barndom, skriver hun efterfulgt af en stortudende emoji.

Tv-kollegaen Signe Lindkvist er også svært begejstret for den altid smilende Jacob Riisings nøgen-trick:

- Hold kæft, jeg kommer noget mere til frokost hvis det er det her, du laver, når jeg tager hjem. Meget imponeret.

Hvordan det går med det famøse nøgentrick, kan du se i Jacob Riisings Instagram-video herunder.

Sponsoreret indhold