Kendte15. september 2022

Tv-vært helt ude i tovene efter fyring: Indlagt på afvænningsklinik

Det er gået ned ad bakke for den amerikanske talkshowvært Wendy Williams, siden hun blev fyret fra sit eget program
Wendy Williams.
Wendy Williams.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det står angiveligt helt galt til for den amerikanske kendis Wendy Williams.

Den tidligere talkshowvært har længe haft problemer med alkohol, og siden hun sidste år blev fyret fra sit eget program, er det kun blevet værre.

Det skriver i hvert fald Page Six, som har talt med en kilde tæt på kendissen.

Wendy Williams var vært for det nationalt syndikerede tv-talkshow The Wendy Williams Show fra 2008 til 2021, hvor hun blev droppet af produktionsselskabet Debmar-Mercury.

- Det (misbruget, red.) er blevet meget værre siden da, siger kilden til det amerikanske medie og fortæller, at den tidligere talkshowvært er begyndt at bælle ren vodka.

Det er uvist, hvilken afvænningsklinik Wendy Williams er blevet indlagt på, men hun har tidligere været indlagt på klinikker i både Florida og New York.

Hun skal efter sigende have forsøgt at få hjælp til sit misbrug fra produktionsselskabet, allerede inden hun blev fyret, men de nægtede at hjælpe hende og erstattede altså i stedet hendes program med et andet.

- De har vendt hende ryggen, siger kilden til Page Six og fortsætter:

- De havde så meget kontrol over en, der er så udsat.

Wendy Williams eksmand, Kevin Hunter, har også tidligere beskyldt produktionsselskabet for at lade talkshowværten sejle sin egen sø, fordi de ikke ville miste seere ved at give hende fri.

- Hele familien var til et møde med dem, og de nægtede at skrive under på nogen som helst af de muligheder, som kunne have hjulpet hende med at få det bedre. De sagde i stedet stort set, at hun ville miste sit program, hvis hun ikke stoppede med at drikke.

Wendy Williams kæmpede med et alkoholmisbrug, allerede i begyndelsen af hendes program tilbage i 2008.

Hun skal dog have formået at holde sig ædru i en lang årrække, før hun i slutningen af 2018 faldt i igen.

Den tidligere talkshowvært har ikke kommenteret Page Six' historie, men hendes talsperson bekræfter, at hun "arbejder på sine helbredsproblemer".

Sponsoreret indhold