Kendte12. maj 2022

TV-vært chokerer: Afslører gusten tandbørste-vane på direkte tv

Den australske tv-personlighed Kate Langbroek fik sine kollegaer til at måbe i studiet, da hun fortalte, at hun deler en helt privat ting med resten af sin familie
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega175693_003.jpg
 Foto: MEGA

Stemningen i et uformelt talkshow plejer at være både afslappet og hyggelig.

Men torsdag, da det australske ”The Project” rullede over skærmen, blev det måske lige lovlig afslappet. I hvert fald var samtlige paneldeltagere efterladt i decideret chok, efter den 56-årige gæstevært, radio- og tv-stjernen Kate Langbroek, afslørede en helt særlig vane, som hun deler med resten af sin husstand.

Den historie kan man læse hos australske News.com.au.

Snakken kom de ind på, da de omtale et nyligt interview med komikeren Sarah Silverman, der afslørede, at hun og kæresten deler tandbørste.

– Hvorfor er det så ulækkert, lyder det efterfølgende overrasket fra Langbroek, hvorefter hendes kollega Peter Helliar insisterer på at kalde den slags vældigt unormalt.

– Fordi det er din mund! Jeg ved, at det også er den, man kysser med og sådan. Men det er bare noget andet. Man kommer virkelig derind med børsten jo, siger han.

Artiklen fortsætter under opslaget...

Har vænnet sig til det

Kate Langbroek vælger herefter at slå to streger under sin aparte tendenser ved at fortæller, at hele hendes familie faktisk bruger den samme fælles tandbørste.

– Peter og jeg bruger den samme tandbørste hele tiden. Vi har ligesom vænnet os til det, starter hun, før hun går endnu længere med afsløringerne:

– Nu deler hele familien faktisk den samme kop ude på badeværelset, og selvom vi har nok tandbørster, så gider vi ikke uddele farver.

https://imgix.seoghoer.dk/78702077b34b895c4c2f6bb2f71baa0b.jpg
 Foto: Network 10, The Project

De er ikke så sarte hjemme hos tv- og radioværten Kate Langbroek.
(Foto: Network 10, The Project)

Hun indrømmer, at det måske kan lyde lidt sjusket.

Medværten Lisa Wilkinson bidrager siden med en teori omkring bordet:

– Du har mange drenge, ikk? De har ikke de samme standarder for mundhygiejne, er du ikke enig?

– Det ved jeg nu ikke. De er da rene nok. Jeg kunne da fortælle en masse andet, vi gør anderledes, men jeg er tydeligvis alene med denne her, lyder det afsluttende fra Langbroek.

null

Sponsoreret indhold