Kendte6. februar 2024

TV-vært Cecilie Frøkjær giver Mille Dinesen en undskyldning for åben skærm

I et ”Go’ Aften Danmark”-indslag med flere år på bagen blev skuespiller Mille Dinesen bedt om at forholde sig til det at lave sexscener. Overfor hende sad værten Cecilie Frøkjær, som nu undskylder for sine spørgsmål
Skuespiller Mille Dinesen får en undskyldning for åben skærm af den erfarne vært Cecilie Frøkjær i det seneste "Deja Vu"-program 
Skuespiller Mille Dinesen får en undskyldning for åben skærm af den erfarne vært Cecilie Frøkjær i det seneste "Deja Vu"-program
 Foto: Jesper Sunesen, Martin Højen

– De knalder, så skrivebordene ryster og de får slidsår på ryggen.

Så bramfrit lød oplægget i TV2-magasinet ”Go’ Aften Danmark” tilbage i 2012, da skuespillerne Mille Dinesen, i dag 49, og Carsten Bjørnlund var aktuelle i rollerne som lærerkollegaer og elskere i serien ”Rita”.

I værtsstolen sad Cecilie Frøkjær, som dengang ikke holdt sig tilbage med hverken de direkte spørgsmål eller eksplicitte klip.

Og det er hun klar til at beklage i dag, mens Mille Dinesen igen er gæst i hendes varme stol. Denne gang i TV 2 Charlie-programmet ”Deja-vu”, hvor blik tilbage på tidligere interviews er hele præmissen.

Særligt det faktum at redaktionen på ”Go’ Aften Danmark” uden omsvøb valgte at vise sexscenerne for gæsterne og vinkle hele interviewet med dem på den slags frække optagelser, er hun klar til at undskylde for.

Ikke forberedt

Inde i sin journalisthjerne tænkte Cecilie Frøkjær, at skuespillerne jo havde indspillet scenen, og derfor langt hen ad vejen godt vidste, hvad den indeholdt. Men sådan er det ikke nødvendigvis som en skuespiller.

– Det handler om, at når man ser serien, så kommer de (sexscenerne red.) naturligt. Rita gør sådan og sådan, så går hun ned ad gange. Osv. Det er en del af historien. Men det der er jo taget ud af en kontekst, siger Mille Dinesen, som har det anderledes med scenen i dag, siger Mille Dinesen i ”Deja-vu med Frøkjær”, før hun dog forklarer, at hun har det anderledes med ”Rita”-scenerne i dag:

– Der er gået nogle år, og jeg har også skulle snakke om scenerne senere hen.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-02-06/20121024_06731-2_preview.jpg
Carsten Bjørnlund og Mille Dinesen spillede overfor hinanden gennem fem sæsoner af "Rita". Her i første sæson som inspektør Rasmus og den titulære skolelærer uden filter, der indleder en affære.
 Foto: TV 2, Per Arnesen

Skuespilleren forklarer, at hun og medspilleren Carsten Bjørnlund blev overrasket over hele situationen i tv-sofaen på Hovedbanegården, men at der ikke var sure miner.

– Ej, vi blev ikke sådan ægte sure. Jeg havde bare ikke siddet i den situation før, sådan om aftenen i "Go Aften" og skulle se mig selv ligge på et gulv… Jeg skulle måske have forberedt mig på, at det kunne komme.

Man fornemmer da også tydeligt på Mille Dinesen i 2012, at hun er ukomfortabel ved fremvisning af sexscenerne i serien. Faktisk kalder hun det ligefrem for "grænseoverskridende".

Klip til nutiden, hvor Cecilie Frøkjær lægger sig fladt ned:

– Jeg vil gerne sige undskyld for det, hvis du synes, jeg skal sige undskyld, lyder Cecilie Frøkjærs forsøg på bodsgang, hvorefter Mille Dinesen med et smil svarer:

– Ja, så sig undskyld.

Herefter får den 55-årige tv-journalist sagt undskyld flere gange, mens publikum griner og klapper.

"Deja-vu med Frøkjær" har netop med Mille Dinesen som gæst taget hul på programmets fjerde sæson, og her medvirker også korrespondent Rasmus Tantholdt.

Sponsoreret indhold