Kendte2. august 2023

Tv-stjernen Zachery Ty Bryan anholdt for vold

Nu er den gal igen for skuespilleren, der tidligere har været bag tremmer for at kvæle og tæske sin elskerinde
Actress Zachery Ty Bryan arrives at the premiere of "Dark Tourist" at the ArcLight Cinemas on Thursday, August 14, 2013 in Los Angeles. (Photo by Paul A. Hebert/Invision/AP)
Zachery Ty Bryan er kendt fra tv-serien "Home Improvement", der på dansk hedder "Ti Tommelfingre".
 Foto: Paul A. Hebert/Invision/AP

Tv-stjernen Zachery Ty Bryan er atter engang blevet anholdt og fængslet for vold mod en kvinde.

"Ti Tommelfingre"-skuespilleren blev i 2020 sigtet for at have tæsket og forsøgt at kvæle sin daværende elskerinde, Johnnie Faye Cartwright, som siden blev hans kæreste, og nu er den altså gal igen.

Det skriver TMZ.

Ifølge det amerikanske medie blev Zachery Ty Bryan anholdt i fredags efter at have gået til angreb på en unavngiven kvindelig person.

Personen har i forvejen et polititilhold mod skuespilleren som følge en af tidligere voldelig episode.

Ifølge TMZ blev politiet tilkaldt til en adresse i byen Eugene i Oregon, USA, i forbindelse med episoden, men da de ankom til adressen var Zachery Ty Bryan stukket af.

Det lykkedes dog betjente at finde frem til ham kort efter, hvorefter de smed ham bag tremmer.

Der er på nuværende tidspunkt ikke kommet nærmere detaljer frem om episoden.

Da skuespilleren blev anholdt tilbage i 2020 blev han sigtet for kvælning, vold, tilbageholdelse, trusler og chikane mod sin daværende elskerinde Johnnie Faye Cartwright.

Han endte med at erklære sig skyldig i vold, men udtalte så sent som i sidste måned, at episoden blev overdrevet i medierne.

- Det var ikke engang så fysisk. Det var meget højlydt. Vi råbte og skreg, og fordi vi var i et byhus med tynde vægge, så kunne alle høre det, sagde han i juni.

Her udtalte han også, at skænderiet dengang handlede om, at Johnnie Faye Cartwright var utilfreds med ham over, at han ikke gik fra sin kæreste.

Det endte skuespilleren med at gøre efter skænderiet, hvorefter han officielt begyndte at danne par med Johnnie Faye Cartwright.

Det er ikke blevet bekræftet, at det er hende, som Zachery Ty Bryan atter engang har været voldelig mod, men ifølge TMZ tyder det på det.

Sponsoreret indhold