Kendte4. april 2023

Tv-stjernen Caterina Scorsone rystet: Kæledyr brændt ihjel i husbrand

"Grey's Hvide Verden"-skuespillerens hus er brændt ned til grunden, og hendes hund og katte døde i processen
Caterina Scorsones hus er brændt ned - og hendes kæledyr døde i branden.
Caterina Scorsones hus er brændt ned - og hendes kæledyr døde i branden.
 Foto: Ritzau Scanpix/Instagram

Tv-stjernen Caterina Scorsone er knust.

For en måneds tid siden brød hendes hun nemlig ikke bare i brand, mens hun og børnene befandt sig i det. Hendes fire kæledyr døde nemlig også.

Det fortæller "Grey's Hvide Verden"-skuespillerinden i opslag på Instagram, skriver TMZ.

Ifølge det amerikanske medie var Caterina Scorsone i gang med at give sine børn et bad inden sengetid, da der begyndte at komme røg op fra gulvet omkring badekarret.

Hun skyndte sig ud i gangen for at se, hvad der foregik, men her var der allerede helt sort af røg i resten af huset, og derfor måtte hun tænke hurtigt.

- Jeg havde omkring to minutter til at få mine tre børn ud af huset, og vi flygtede uden så meget som sko på vores fødder, siger hun.

- Men vi kom heldigvis ud, og det er jeg evigt taknemmelig for, fortsætter hun og fortæller, at det desværre ikke var alle, der nåede ud i sikkerhed.

Hendes fire kæledyr, en hund og tre katte, døde nemlig i branden, der brændte huset helt ned til grunden.

- Vi kæmper stadig med det tab, men vi er heldige, at vi overhovedet nåede at elske dem, skriver Caterina Scorsone i sit opslag.

Her slutter hun også med at takke alle de naboer, som hastede ud for at hjælpe hende og børnene, mens huset brændte for øjnene af dem.

Sponsoreret indhold