Kendte30. april 2020

TV-stjerne Mario Lopez indrømmer: Der kommer nok en baby ud af det her

Ifølge den amerikanske "X Factor"-vært er det ikke utænkeligt, at hustruen Courtney Laine Mazza er gravid når lockdown er forbi
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega565270_001.jpg
 Foto: MEGA

- Jeg bliver meget overrasket, hvis ikke der kommer en lille ny til verden efter dette, fortæller 46-årige far til tre og amerikansk vært Mario Lopez til PageSix.

Lopez refererer hermed til coronakarantænen, som han ikke lægger skjul på bliver udnyttet flittigt i hans og konen Courtney Laine Mazzas hjem.

- Vi har travlt på det punkt, siger han, og tilføjer, at der også er nok at se til med de tre børn, de i forvejen har sammen - Gia på 9 år, Dominic på 6 år og Santino på 9 måneder.

Den friske udmelding om parrets intime udskejelser i lockdown kommer efter Lopez primært har gjort sig bemærket i forbindelse med corona-velgørenhed sammen med den tidligere amerikanske fodboldspiller for "Giants", Victor Cruz.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mario.jpg
 Foto: MEGA

Mario Lopez og hustru Courtney Mazza (Foto: MEGA)

Både organisationer, der tager sig af fødevarer og fonden "Girls and Boys' Club" har tv-stjernen og skuespilleren hjulpet med indsamling under covid-19.

Desuden var Mario Lopez i fuld gang med at inspille et reboot af 90'er-serien "Saved by the bell". Dog var produktionen nødt til at sættes på pause halvvejs, på grund af corona.

Mario Lopez er bedst kendt for sine mange værtsroller - især som "X Factor"-vært sammen med Khloe Kardashian i anden sæson og alene i flere sæsoner siden.

Sponsoreret indhold