Kendte29. april 2024

TV-stjerne brød sin forlovelse efter 24 timer

Den britiske TV-stjerne Michelle Elman brød sin forlovelse efter et døgn, da hun opdagede, at hendes bedre halvdel var hende utro
I videoen her, fortæller Michelle, der er relationship expert, om sit eget forhold, der er gået itu på grund af utroskab. 
I videoen her, fortæller Michelle, der er relationship expert, om sit eget forhold, der er gået itu på grund af utroskab.
 Foto: Michelle Elman Instagram

Michelle Elman, der hyppigt optræder i den britiske udgave af "Go' Morgen Danmark" (This Morning), har brudt sin forlovelse.

Elman, der arbejder som TV-livscoach, forfatter og selvproklameret "Queen of Boundaries" (dronningen af at sætte grænser, red.), har i den grad måtte trække på sin værktøjskasse - og sætte grænser.

I en ærlig og sårbar video, som hun har delt på Instagram, afslører hun til sine over 260.000 følgere, at hun er blevet ført totalt bag lyset af den mand, som hun troede, hun skulle dele sit liv med:

- Jeg ved ikke, hvordan man laver denne video, så jeg vil sige det, som det er. Sidst I hørte fra mig var jeg forlovet, og det er jeg ikke længere, indleder hun snakken og fortsætter:

https://imgix.seoghoer.dk/2024-04-29/teryeryey.PNG
Michelle delte dette billede af sin daværende kæreste, da hun fortalte sine mange følgere, at han havde friet. 24 timer senere var billedet fjernet igen.
 Foto: Michelle Elman Instagram

- Den dag, jeg postede det forlovelsesbillede, er den dag, jeg fandt ud af, at han havde været mig utro, og at en af ​​de kvinder, han var mig utro med, faktisk fulgte mig, og det var sådan, jeg fandt ud af det.

Vidste ingenting

Følgeren havde på billedet genkendt den mand, som hun havde delt seng med - fuldstændig uvidende om hans forhold til Elman, der aldrig ellers delte billeder af kæresten.

Så lige så vel som Michelle intet vidste om kærestens bedrag, så vidste kvinden i hendes indbakke heller ikke, at hun havde haft en affære med en forlovet mand, fortæller den 30-årige livscoach:

- Hun er en dejlig kvinde, og hun vidste det ikke, og du er nødt til at give ham kredit for sin smag i kvinder. Du er nødt til at grine... der bliver grinet og grædt en masse herhjemme, fortæller hun ironisk og halvt smilende, halvt snøftende.

Hun understreger også, at selvom hendes eksforlovede har "f**ket en virkelig god ting op", så ønsker hun ikke, at hendes mange følgere skal gå efter ham, for han var et menneske hun har "elsket i mange år og til dels stadig elsker".

https://imgix.seoghoer.dk/2024-04-29/78o78o8o.PNG
Michelle er en populær TV-personlighed i Storbritanien. Her på et af sin mange besøg i This Morning-studiet.
 Foto: This morning

Michelle blev i øvrigt livscoach efter at have gennemlevet en barndom præget af livstruende helbredsproblemer, lange hospitalsophold og femten komplekse operationer, der gav hende ar - både mentalt og fysisk.

Noget tyder heldigvis på, at trods de mange traumer - inklusive kærestens bedrag - har det ikke ødelagt Elmans tro på kærligheden:

- Selvom du lider af kronisk sygdom eller er plus size - alt det, som jeg er, så kan du finde kærligheden. Please, bevar håbet. For jeg tror stadig på kærligheden. Jeg tror stadig på, at det er det værd, fortæller hun i videoen.

Afslutningsvis kunne hun dog alligevel ikke dy sig for at sende en stikpille i eksens retning:

- Altså, du er nødt til at grine af det... Jeg var seriøst forlovet i 24 timer? Men i det mindste var ringen smuk... selvom den ikke passede, lyder det ironisk fra Elman.

Sponsoreret indhold