TV-kendis Morten Spangsvig på hospitalet

(Foto: Claus Poulsen)

Det er en noget frustreret hustru Simone Spangsvig, der i går var vidne til, at hendes kendismand Morten Spangsvig måtte med ambulance til sygehuset.

Morten Spangsvig, der er kendt fra TV3-programmet "Tattoo Salonen” måtte nemlig i går lade sig indlægge pga. galdesten og betændelse i galdeblæren.

Det afslører hustruen Simone Spangsvig i et opslag på Instagram:

- Morten er indlagt. Han blev hentet af ambulancen i morges, og skal opereres for galdesten og betændelse i galdeblæren i morgen, skrev Simone i går mandag.

- Jeg synes, at det er hæsligt, at jeg ikke kan være derinde sammen med ham, forklarer hun videre og deler desuden sin frustration over, at hun natten til tirsdag skulle sove alene – uden sin 18 år ældre husbond.

Det er nemlig første gang siden parret flyttede sammen, at de to skal undvære hinanden og således ikke sove sammen. Og det er altså noget, der i den grad påvirker tv-kendissens hustru:

- Jeg savner ham, tænker på ham hele tiden, skriver hun blandt andet, inden hun beretter om en noget ”træls dag”.

Artiklen fortsætter under billedet …

Morten og Simone Spangsvig blev gift tilbage i april sidste år. Og det var da også i den forbindelse, at Morten strøg sit oprindelige efternavn Barbré, som mange muligvis forbinder ham med efter at have fulgt med i det populære "Tattoo Salonen" på TV3.

I august måned sidste år kom parrets Elsemarie til verden – Morten og Simones første fælles barn.

Elsemarie blev således det fjerde barn i børneflokken. Simone Spangsvig har nemlig sønnen Elliot fra et tidligere forhold, mens Morten har børnene Lulu og Leroy med ekskonen Hannah Barbré.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close