Kendte13. maj 2020

TV 2 efter kæmpe brøler: Fjerner scener fra populært program

Efter flere klager fra seere tager TV 2 konsekvensen og fjerner adskillige sekvenser fra det populære program ”Min sindssygt sunde familie”
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tv2-program-rasmus_just.jpg
 (Foto: Koncern TV- og Filmproduktion/TV 2)

I TV 2-programmet ”Min sindssygt sunde familie” følger seerne en række danskere, som har valgt at leve ekstremt sundt – på hver deres måde.

Men det er naturligvis ikke det, der har fået seere af programmet til at klage.

Deltagerne Rasmus Just og hans kone Kirsten lever som biohackere.

Ved hjælp af blandt andet teknologi, der tracker både kroppens performance og generelle sundhed, lever de to så sundt som muligt - samtidig med, at det er nemt.

Men i programmet nævner Rasmust Just et helt særligt træningsredskab flere gange – og kun i positive vendinger.

Det ville der som sådan ikke være noget galt i, hvis ikke, det var, fordi Rasmus Just var direktør i den virksomhed, som sælger produktet.

Og det har da også fået seere til at klage til programafdelingen hos TV 2, som nu har taget konsekvensen og fjernet de sekvenser, hvor træningsredskabet bliver nævnt.

Det skriver TV 2 på deres hjemmeside:

- Vi er netop på TV 2 blevet orienteret om, at der i anden sæson af ”Min sindssygt sunde familie” nævnes navnet på en træningsgenstand, som en af de medvirkendes firma sælger, forklarer Liv Michelsen, der er TV 2-redaktør på ”Min sindssygt sunde familie”.

- Det er en fejl, som vi beklager. Vi tog hånd om situationen mandag 11. maj om eftermiddagen, da en klage blev viderebragt til TV 2’s Programafdeling, og vi har derfor allerede bestilt nye versioner af afsnit 2 og 3 til brug for TV 2 PLAY.

Sekvenser af programmet, hvor træningsproduktet nævnes, er altså nu blevet fjernet fra de oprindelige optagelser:

- Det er vores forventning, at de justerede programmer vil være udskiftet på TV 2 PLAY tirsdag 12. maj eller senest onsdag 13. maj.

Sidste afsnit af ”Min sindssygt sunde familie” sendes på TV 2 torsdag den 14. maj, men kan allerede nu ses på TV 2 Play.

Sponsoreret indhold