Kendte 26. august 2020

TV 2 dropper ”Året Komiker”-pris

I aften byder tv-værten Sofie Linde velkommen til ZULU Comedy Galla 2020
Foto: Morten Bengtsson

Den stadigt verserende coronavirus har i særdeleshed sat en kæp i hjulet for både forårets og sommerens mange arrangementer.

Men selv om et arrangement som ZULU Comedy Galla 2020 i aften får lov at løbe af stablen i Operaen i København, så er alt dog alligevel ikke, som det plejer.

Én særlig pris bliver nemlig ikke, som den ellers plejer, uddelt ved aftenens show.

Det skriver B.T.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- De nominerede i prisen ”Årets komiker” kåres af et ekspertpanel, som i fællesskab vurderer, hvilke komikere som har leveret de bedste turnéer og shows i indeværende år, skriver Asger Schønheyder, redaktør på ZULU Comedy Galla i en mail til B.T.

Og det er således selvsagt coronavirussen, der har forhindret landets komikere i at optræde og turnere rundt i det ganske land.

Udover den manglende ”Årets Komiker”-pris er der også ting, der er anderledes ved prisuddelingen i aften.

TV 2 har nemlig tidligere meldt ud, at det grundet COVID-19 ikke ville være muligt at købe billetter til årets show.

Til gengæld kan danskerne glæde sig til at se den garvede ”X Factor”-vært Sofie Linde give den gas på comedy-scenen. En tjans, hun i den grad har set frem til:

- Jeg glæder mig som en vanvittig og ser utrolig meget frem til at lave et show med så højt til loftet, hvor der er plads til at gakke ud og gøre noget, bare fordi det er sjovt. Jeg ser ZULU Comedy Galla som legepladsen, hvor der er plads til det vilde og det anderledes, og hvor alt kan ske – og det glæder jeg mig til at være en del af, udtalte den 30-årige Sofie Linde tidligere på måneden.

ZULU Comedy Galla bliver sendt TV 2 Zulu og TV 2 Play den 6. september.

Sponsoreret indhold