Kendte21. marts 2024

TV 2 afslører ny serie: Tessa skal spille over for Iben Hjejle

Den hårdkogte vestegnsstjerne hopper i en uniform, du næppe har set hende i, når hun indtager hovedrollen i en ny dramaserie på TV 2
Serien, der har fået arbejdstitlen "SOSU", ventes at få premiere på TV 2 og TV 2 Play i 2026.
Serien, der har fået arbejdstitlen "SOSU", ventes at få premiere på TV 2 og TV 2 Play i 2026.
 Foto: Henrik Ohsten / TV 2

LÆS OGSÅ: Levede som hjemløs: Tessa måtte sove på et McDonalds' toilet

Vi er vant til hendes hårdtslående lyrik, når Tessa med hurtigt tungebånd rapper om sex og livet på Vestegnen.

Men for tiden er det replikker, hun indstuderer, for den 26-årige rapper har nemlig scoret rollen i en stor TV 2-serie. Det afslører tv-kanalen selv i en pressemeddelelse.

Serien, der ventes at få premiere til 2026, har fået arbejdstitlen "SOSU", og er med TV 2's egne ord "en serie om hverdagens helte" i et fag, "der fortjener meget mere anseelse og respekt, end det får".

Det bliver rutinerede kræfter, som Tessa får sin skuespildebut med. Ingen ringere end Iben Hjejle, 52, skal spille over for Tessa, ligesom Zaki Nobel Mehabil, Lars Ranthe, Stephanie Leon, Lila Nobel, Claus Riis Østergaard, Helle Dolleris, Lane Lind, Marijana Jankovic, Arian Kashef, Yasmin Mahmoud, Kurt Dreyer og flere andre er med i serien.

– Ambitionen med "SOSU" er at lave en dramaserie til tiden med fokus på de mennesker, der dagligt knokler i hjemmeplejen, og som sjældent bliver portrætteret i dansk fiktion. Som velfærdssamfund har vi i stigende grad svært ved at rekruttere denne vigtige faggruppe, og vi håber, at serien på underholdende vis vil skabe debat og give stof til eftertanke, udtaler producerne Camilla Hammerich og Trin Hjortkjær Thomsen pressemeddelelsen.

Sponsoreret indhold