TV 2 afslører: "Hvem holder masken?" får endnu en sæson

De seneste lørdage er familien Danmark for alvor kommet på fornavn med Æggemad, Bulldog, Søstjerne og alle de andre kendisser, der gemmer sig i mere eller mindre gakkede kostumer i TV 2's nye underholdningssatsning "Hvem holder masken?". 

Og selv om seertallene lørdag efter lørdag er dalende, så kommer tv-kanalen med endnu en sæson af "Hvem holder masken?". Det bekræfter TV 2-redaktør Thomas Richardt Strøbech over for B.T.

Han fortæller til mediet, at der bliver skruet op for antallet af forklædte, syngende kendisser, når anden sæson får premiere næste år: 

 - Samtidig skalerer vi showet op – blandt andet med flere medvirkende. Så det bliver forhåbentligt både endnu sjovere og endnu sværere, når vores detektivbureau skal forholde sig til hele tolv helt nye fantastiske forklædninger, lyder det fra TV 2-redaktøren. 

"Hvem holder masken?", der på engelsk bærer titlen "The Masked Singer", er oprindeligt et sydkoreansk format, der nu sendes i hele 46 lande. 

Her i Danmark er de første fire afsnit blevet sendt, og kendisserne Jimmy Jørgensen, Jesper Binzer, Hanne Boel og Jeanette Ottesen er indtil videre blevet afsløret i programmet, der har Ibi Støving som vært. 

Artiklen fortsætter under billedet

I "Hvem holder masken?" sidder Frederik Cilius, Sofie Jo Kaufmanas, Peter Frödin og Mille Dinesen i detektivpanelet. Foto: Nicolas Tobias Følsgaard/TV 2

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close