Kendte16. maj 2023

Trouble in Paradise: Britney Spears' ægteskab hænger i en tynd tråd

Det står ualmindeligt skidt til mellem popprinsesse Britney Spears og hendes mand Sam Asghari
Britney Spears er gift med skuespilleren og den personlige træner Sam Asghari, men måske ikke så meget længere ...
Britney Spears er gift med skuespilleren og den personlige træner Sam Asghari, men måske ikke så meget længere ...
 Foto: MEGA

De har endnu ikke fejret første bryllupsdag, men ikke desto mindre hænger Britney Spears’ og Sam Asgharis ægteskab i en tynd tråd.

Det afslører TMZ på baggrund af udsagn fra flere kilder tæt på parret.

Ifølge kilderne råber og skriger parret ad hinanden, og det har eftersigende udviklet sig til håndgemæng, så deres sikkerhedspersonale har måttet skride ind og skille dem ad.

Det skulle stå så grelt til, at Sam tilbringer minimal tid i parrets fælles hjem. Det er især bekymrende, fordi der ikke er mange Britney Spears stoler på udover Sam.

Historien kommer frem i TMZ’s dokumentar ”Britney Spears – The Price of Freedom”, der som titlen antyder, belyser tiden efter de 13 år, hvor Britney var underlagt sin fars værgemål.

Parret blev gift ved et "intimt" bryllup med de 100 nærmeste venner og familie - lige bortset fra Britneys far Jamie, mor Lynne og hendes lillesøster Jamie Lynn. Britneys to sønner Jayden James og Sean Preston glimrede ligeledes ved deres fravær, men var dog inviteret.

- Jeg siger ikke, at jeg ikke er glad på hendes vegne, jeg er virkelig glad på deres vegne, men hun inviterede ikke hele familien, og hvis det bare var Preston og mig, så kan jeg bare ikke se den situation ville ende godt, forklarer den yngste søn ifølge en kilde, som amerikanske Hollywoodlife var i kontakt med.

I TMZ-dokumentaren kommer det frem, at sønnerne ikke har været i kontakt med deres skandaleombruste mor i mere end et år. Uoverensstemmelserne grunder angiveligt i Britneys ekstreme ageren på sociale medier.

Sponsoreret indhold