Kendte6. juli 2022

Troels Trier aflyste koncert: Fik hjertestop

Musikeren og billedkunstneren beklager meget i et opslag på Facebook
Det 82-årige multitalent, Troels Trier, fik sig en voldsom forskrækkelse, da han torsdag blev ramt af en blodprop.
Det 82-årige multitalent, Troels Trier, fik sig en voldsom forskrækkelse, da han torsdag blev ramt af en blodprop.
 Foto: Torben Christensen/Ritzau Scanpix

Den 82-årige musiker og billedkunstner Troels Trier beklager nu overfor sine fans, at han var nødt til at aflyse sin seneste koncert.

Men han gik simpelthen hen og døde.

"Troels beklager meget, at han måtte aflyse den sidste koncert, men han gik hen og døde. Nu har han det heldigvis bedre igen," skriver kunstneren på sin Facebook-profil, der bliver akkompagneret af en video af multikunstneren.

Ifølge Ekstra Bladet blev Toels Trier ramt af en blodprop i sit hjem i den fysnke havneby Kerteminde. Herfra blev han kørt på hospitalet, hvor han fik et hjertestop.

- For en lille uges tid siden døde jeg faktisk og blev så kørt her til OUH, hvor jeg blev genoplivet, fortæller han i videoen.

Artiklen fortsætter under Facebook-opslaget...

Til Ekstra Bladet fortæller hans datter Rosa, at hendes far fortsat er indlagtg på Odense Universitets Hospital.

– Vi fik alle en forskrækkelse, men er lykkelige for, at han var kommet på hospitalet, før han fik hjertestop natten mellem torsdag og fredag. I dag er han igen den friske slagfærdige mand, der fortæller jokes – nøjagtig som han plejer at være, siger hun.

- Jeg må skuffe folk og sige, at der ikke er noget med lys for enden af tunellen. Det kan være, at det kommer næste gang, siger Troel Trier i videoen med et glimt i øjet.

Sponsoreret indhold