Kendte24. april 2023

Troede, Ulrikke var uopnåelig: Sådan scorede Lord Siva sin model

Lord Siva, med det borgerlige navn Brian Sivabalan, afslører, hvordan han vandt Ulrikke Toft Simonsens hjerte
Lord Siva og Ulrikke Toft Simonsen har dannet par i syv år og barn nummer to er på vej.
Lord Siva og Ulrikke Toft Simonsen har dannet par i syv år og barn nummer to er på vej.
 Foto: Thomas Laursen

De har dannet par i syv år, og inden længe kommer kærlighedsbarn nummer to til verden.

Kærligheden lever i bedste velgående mellem Lord Siva, 33, og Ulrikke Toft Simonsen, 30, og i Sara Bros podcast "Hjerteflimmer" afslører sangeren, hvordan han og kendisdatteren fandt sammen.

Brian Sivabalan, som han hedder, fortæller, at de to mødte hinanden gennem hans producer i Aarhus, og at de i mange år bare var venner.

Det var først, da Lord Siva skulle bruge en pige til sin musikvideo "Blind", at amorinerne opstod. Dog afslører Lord Siva, at han på ingen måde havde turdet håbe på, at han ville have en chance hos den smukke model:

– Jeg tror hele tiden, det med at få Ulrikke havde været uopnåeligt, så det skulle jeg ikke tænke på. Det kunne jeg lige så godt bare glemme, for hun er VILDT smuk. Hun er model. Jeg synes bare, hun var vildt smuk, og det kan jeg slet ikke få alligevel. Det er der ikke nogen grund til at prøve på at lande, genkalder han om musikvideoindspilningerne, der foregik i Spanien.

Men det var netop fordi, Lord Siva ikke havde til hensigt at score Ulrikke, at det lykkedes for ham, er hans konklusion:

– Jeg var bare 100 procent mig selv. Jeg tænkte, at jeg alligevel bare skulle være det, for jeg kunne alligevel ikke få hende. På grund af at jeg var 100 procent mig selv, så har Ulrikke fået et godt øje til mig på den tur og begyndte at skrive til mig, fortæller hitmageren, der afslører at de efterfølgende hookede op til en fest.

– Jeg føler mig rigtig heldig. Udover hun er smuk, synes jeg også, hun er en af de sjoveste mennesker, og vi har det rigtig sjovt sammen, fortæller den dansk-srilankanske sanger om sit parforhold, der lever i bedste velgående på syvende år.

Sponsoreret indhold