Trods infertilitet: Geo er blevet far

(Foto: Thomas Laursen)

Geo har klaret noget af en bedrift ved at blive far for anden gang på under to år.

Den glædelige nyhed har lattersprederen delt på sin Instagram-profil, hvor der som sædvanlig ikke bliver sparet på hverken jokes eller sjove referencer.

Komikeren er da også i sin fulde ret til at juble ekstra højt. Efter han fik testikelkræft, har han nemlig været infertil, hvilket betyder, at han ikke længere er i stand til at få børn.

Før den voldsomme kræftbehandling fik Geo dog frosset sæd ned, og det nyder han og konen Ditte March godt af nu.

Artiklen fortsætter under billedet...

Geo og Thomas Skov vil ha’ flere børn

Geo har af flere omgang arbejdet tæt sammen med Thomas Skov (Foto: Kaspar Wenstrup)

- For en mand, der er infertil og lige har fået en søn for 17 måneder siden, så er det med UBEGRIBELIG stor lykke i skrift-stemmen, at jeg kan fortælle, lille Saga kom til verden i går, indleder Geo sit opslag.

Komikeren fortæller endda ret så detaljeret om fødslen og forløbet hos lægen, som sørgede for, at konen Ditte blev gravid for anden gang.

- Det gik så crazy hurtigt, at jeg ikke nåede at få solbrillerne af, men alt gik godt takke være verdens sejeste læge-kone (og nu mor til to) og den helt fantastiske jordermoder på Herlev. Iført corona-mundbind satte jeg lige gang i Dittes oxytocin, vandet gik, og 29 min. senere havde min über seje kone født Saga, fortæller Geo og fortsætter:

- Stor tak igen til jordemoder, Lærke og også en ret stor hjælp var Læge-Kåre, som lige mixede vores DNA, og som for 9 mrd. siden sagde: “Nå Geo, skal jeg lige gøre din kone gravid igen?” Jo tak.

Se Geo med lille Saga her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close