Kendte26. juni 2022

Trods hjemmebanefordel: MØ var en sløj omgang

Den fynske verdensstjerne formåede aldrig rigtigt at sparke festen i gang, da hun lørdag aften spillede på Tinderbox
MØ
MØ var ikke nærig med sig selv og kom flere gange helt tæt på publikum, der fik selfies nok til at fodre SoMe resten af året.
 Foto: Dan Mariegaard

Knap havde gæsterne på den fynske festival fordøjet den enestående oplevelse med Minds of 99, før de stod i kø til MØ.

Forventningerne til den fynske verdensstjerne på hjemmebane var tårnhøje, men Karen Marie kom sløjt fra start.

Hun havde sin egen fest på scenen, men den nåede ikke ud over scenekanten. Det gjorde hun selv allerede i tredje nummer, hvor hun rykkede helt ud til publikum og hilste hele vejen rundt. Det kunne piske en lokal stemning op hos de forreste.

- Seriøst! Hele dagen har jeg været nervøs, fordi jeg skulle spille foran min hjemstavn i aften. Jeg har bare gået rundt hjemme i mine forældres have hele dagen og tænkt ”fuck, mand. Hvad skal jeg sige?” Men nu hvor jeg står foran jer, bliver jeg ramt af en følelse af kærlighed. Og nu vil jeg godt spille et nummer, der passer til den følelse. Det hedder ”Nostalgia”.

Det blev det dog ikke bedre af. Den første halve time gik med sløje numre og MØ, der vred sig i sine karakteristiske bevægelser og svingede sit lange hår til de tunge rytmer.

Se billederne i galleriet herunder:

MØ på Tinderbox

Først halvvejs inde i showet, begyndte det at trække op til fest.

- Okay, det er bare så dejligt, at vi har fået sådan en stor lækker festival lige midt i Odense. Jeg var her lige i starten og spille med mine gode venner Major Lazor. Og der er jo ikke noget bedre end at optræde for et odenseansk crowd, sagde MØ og smed ”Lean on” som trumf.

Endelig virkede det, som om vi kom videre fra verdens længste optakt, men så døde stemningen hen igen. Den blev forsøgt jumpstartet med en form for chokbehandling, da MØ fik besøg af sin gamle bandkammerat Josefine Struckmann, som hun i sine helt unge dage havde punkbandet MOR med.

”Fisse i dit fjæs” bragede så voldsomt ud ad højttalerne, at denne reporters bukser blafrede. Dansebenene stod dog bomstille.

MOR-duoen syntes måske selv, at genforeningsgimmicken var en genistreg, men det var omtrent lige så ubehageligt som at blive vækket med en spand kold vand i ansigtet. De slog aldrig igennem af en grund.

Der var gode momenter undervejs, og MØ var generøs med sig selv, men det var først til slut, at sangeren for alvor brændte igennem.

Hun rundede af med kæmpehittet “Final song”. Og selv om publikum skrålede med på strofen ”don’t let this be our final song”, så var det sgu okay, at det var den sidste sang.

Tre stjerner ud af seks.

Sponsoreret indhold