Kendte26. oktober 2022

Triste detaljer afsløret: Leslie Jordan klagede over åndenød kort før sin død

Skuespilleren, der mistede livet i en alder af 67 år tidligere i denne uge, havde angiveligt en aftale med en hjertelæge i kalenderen
Leslie Jordan, TV-stjerne og komiker, blev 67 år. 
Leslie Jordan, TV-stjerne og komiker, blev 67 år.
 Foto: Ritzau Scanpix

I flere uger havde han døjet med vejrtrækningsbesvær, så den nu afdøde komedieskuespiller og seriestjerne Leslie Jordan havde allerede ringet til en kardiolog – en hjertelæge – for at få et tjek i kalenderen.

Det skriver TMZ.

Det er kilder tæt på stjernen, der kan bidrage med de nye – og ganske triste - detaljer om hans pludselige død.

Jordan skulle angiveligt inden for bare den kommende uge havde været forbi lægen med sin åndenød og besvær ved at trække vejret.

Ifølge TMZ har myndighederne indtil videre oplyst, at Leslie døde af et hjerteanfald som følge af en bilulykke mandag, hvor hans BMW ramte en bygning i Hollywood.

Den officielle dødsårsag er endnu ikke offentliggjort, ligesom det heller ikke står klart, hvorfor den 67-årige komiker pludselig kørte frontalt ind i en bygning.

Kort efter hans død lød meldingen fra Leslie Jordans agent, at skuespilleren – kendt fra tv-serien ” Will & Grace” – arbejdede på et hemmeligt projekt, som han glædede sig meget til at løfte sløret for.

Her ses stedet, hvor Leslie Jordan døde.
Her ses stedet, hvor Leslie Jordan døde.
 Foto: APEX / MEGA

Blot en enkelt dag før den skæbnesvangre ulykke postede den populære skuespiller - der særligt under coronapandemien fik et ordentlig nøk op i følgere på Instagram - en opløftende video, hvor han sammen med sin producer Danny Myrick sang en lille søndagssang, som har fået flere fans til at reagere.

Han sluttede teksten til videoen med ordene" Love. Light Leslie."

Sponsoreret indhold