Kendte2. januar 2021

Trine Dyrholm: Sådan var det at lave sexscener med 22-årig

Trine Dyrholm spiller hovedrollen i dramafilmen ”Dronningen”, hvor hun indleder en affære med sin unge stedsøn. Skuespilleren fortæller, at sexscenerne var nøje planlagt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/2004102_dronningen_still_queen-of-hearts-by-rolf-konow-4_dan-swe-nor-fin_print_1.jpg
 (Foto: Nordisk Film)

Fredag aften viste DR den danske dramafilm ”Dronningen”.

I filmen møder vi hovedpersonen Anne – spillet af Trine Dyrholm – der indleder en affære med sin stedsøn Gustav, der i filmen er blot 17 år gammel.

Da Trine Dyrholm i forbindelse med premieren på filmen gæstede ”Go’ morgen Danmark”, satte hun ord på, hvordan det var spille rollen som en ældre kvinde, der forfører en ung stedsøn – og hvordan det var at filme de intense sex-scener.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/2004102_dronningen_still_queen-of-hearts-by-rolf-konow-8_dan-swe-nor-fin_print.jpg
 (Foto: Nordisk Film)

Trine Dyrholm var selv med til at caste den unge skuespiller, der skulle spille hendes stedsøn, som hun forfører i filmen. Foto: Nordisk Film

Trine Dyrholm fortalte blandt andet, at hun selv var med til at caste skuespilleren Gustav Lindh, der spiller stedsønnen – og at han trods en alder på blot 22 år var yderst professionel at arbejde sammen med.

- Alt var besluttet på forhånd. Sexscenerne har jo en betydning. Det er jo ikke sådan, at de bare har sex. Det fortæller noget om karaktererne, og der er noget dramatik i dem, så det er nogle rigtige scener, fortalte Trine Dyrholm, da hun gæstede ”Go’ morgen Danmark” i marts 2019.

Skuespilleren Gustav Lindh tilføjede også, at der blev arbejdet hårdt og intenst med netop de scener.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/2004102_dronningen_still_dron-1165-3_org_print.jpg
 (Foto: Nordisk Film)

Trine Dyrholm og Gustav Lindh brugte en hel dag på at gennemgå sexscenerne. Foto: Nordisk Film

De brugte således en hel dag på at gennemgå sexscenerne sammen.

- De fokuserede på, hvordan de skulle fortælles, hvordan de skulle koreograferes og filmes, sagde han i ”Go' morgen Danmark”, mens Trine Dyrholm tilføjede:

[node:aller-poll]

- Ja, simpelthen ned til mindste detalje. De var meget, meget gennemforberedte, som man altid gør med stuntscener, fordi man selvfølgelig skal snyde med nogle ting. Og sådan er det jo også her. Det er jo skuespil - trods alt, grinede Trine Dyrholm.

Du kan se en trailer for filmen herunder:

Sponsoreret indhold