Kendte13. september 2021

Travis Scott nævner Stormi i takketale - men glemmer Kylie

Selvom Kylie Jenner lige nu bærer rundt på den prisvindende rappers kommende barn, var der ikke lige plads til hendes i takketalen ved nattens VMA
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Lille Stormi Webster på tre år fik et shout out, da farmand gik på MTV’s VMA-scene natten til mandag for at modtage prisen for den bedste hip hop-musikvideo.

Stående med den eftertragtede sølvfarvede astronaut-statuette i hånden for sit samarbejd med M.I.A. og Young Thug glemte den 30-årige rapper dog helt at nævne kvinden i sit liv, Kylie Jenner.

- Først vil jeg gerne takke Gud, min mor og Stormi, sagde Travis Scott fra scenen.

Hvis ”Keeping Up”-stjernen, som sammen med sin voksende babybule så med hjemmefra, havde regnet med en special mention fra mandse, så blev hun slemt skuffet.

Størst af alt...

Scott takkede nemlig herefter både sine pladeselskaber Cactus Jack og Epic Records samt sine trofaste fans – men ikke et ord om Kylie.

- Kærlighed er den største ting, som vi nogensinde kan komme i nærheden af, sagde han til slut. Og det kan man vel godt kalde en lille hyldest til hans gravide kæreste derhjemme. Hvis det nu endelig skal være.

Jenner har for bare fem dage siden – tilsyneladende efter hårdnakkede rygter om endnu en baby på vej – afsløret, at hun og Scott venter deres andet barn sammen.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/mega762865_012.jpg
 Foto: MEGA

Mon Travis Scott kom hjem til en lidt mavesur kæreste, da han tog fra prisuddeling mandag nat? (Foto: MEGA)

Den 24-årige stenrige iværksætter og skønhedsguru lykkedes således ikke i denne omgang at narre sine opmærksomme fans – sådan som hun ellers havde succes med under hele graviditeten med Stormi.

null

Sponsoreret indhold