Kendte5. september 2023

Trak sig på grund af sygdom: Nu er Maria og Michael Monetz klar til comeback

Det er flere år siden, de trak sig fra offentligheden, men nu annoncerer Michael og Maria Monetz, at de vender tilbage til scenen.
I begyndelsen af året var Maria og Michael Monetz med til Reality Awards. 
I begyndelsen af året var Maria og Michael Monetz med til Reality Awards.
 Foto: Lars H. Laursen

Tøjproduktion, bagerforretning og rengøringsfirma.

Maria og Michael Monetz’ CV spænder milevidt, men efter flere års pause fra rampelyset annoncerer parret nu et stort comeback. De vender tilbage til scenen.

Det fremgår af en pressemeddelelse, at parret er klar til at synge og optræde med de smukkeste og mest velkendte kærlighedssange, musicals og operetter.

Faktisk har de allerede noget i støbeskeen, for parret har siddet hjemme ved flygelet og komponeret, skrevet manus og lavet musicals.

- Det får I forhåbentligt at se i det kommende år, lyder det fra parret.

Det er flere år siden, Michael og Maria stoppede med at troppe op på den røde løber til premierer og i det hele taget optræde på de glittede sider i ugebladene.

Over for Ekstra Bladet sætter de ord på, hvorfor de pludselig forsvandt fra rampelyset.

Maria har haft problemer med helbredet og de senere år kæmpet med at genvinde sin førlighed, derfor stoppede de med at komme til premierer og andre rød løber-arrangementer.

- Det var ikke, fordi vi ikke ville. Maria kunne ikke, siger Michael Monetz til avisen.

Denne sommer har parret spillet med i ”Robin Hood” på Nordsjællands Teater, og at stå der på scenen og modtage publikums applaus, tændte gnisten i de gamle cirkusheste.

Og nu skal det altså være.

Hvem ved? Måske finder du også vej tilbage til fjernsynsskærmen. I pressemeddelelsen lader parret således en kattelem til reality-verdenen stå på klem.

Hvis det rigtige tilbud dukker op, er de i hvert fald villige til at overveje det …

Sponsoreret indhold