Kendte6. november 2021

Tragisk ulykke på musikfestival: Kendall og Kylie var til stede

Ingen af ”Keeping Up”-søstrene har udtalt sig om ulykken, som har kostet mindst otte personers liv. Det samme gør sig gældende for rapstjernen – og medarrangøren af Astroworld – Travis Scott, som var på scenen, da panikken bredte sig blandt publikum
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mindst otte mennesker er blevet trampet ihjel under en Travis Scott-koncert på festivalen Astroworld i Houston, Texas fredag aften.

Flere medier skriver, at op mod 300 mennesker blev tilset af sundshedspersonale på stedet.

Panikken spredte sig ifølge politiet omkring klokken 21. 15, hvor de første af de mange tilskuere fik hjertestop og besvimede på grund af det massive pres.

Der er i øvrigt lørdag formiddag forlydender om adskillige flere sårede.

Blandt publikum – men tilsyneladende på tilpas afstand fra de tragiske begivenheder – var også to af verdens mest berømte og feterede søstre – Kendall og Kylie Jenner.

Filmede koncerten

Sidstnævnte, som i øjeblikket er gravid, har i forvejen datteren Stormi med den kunstner, der var på scenen fredag aften, den 29-årige Travis Scott. Det er også den amerikanske ”goosebumbs”-rapper, der er far til hendes kommende barn.

På begge Kardashian-stjernernes Instagram-story ses en opstemt menneskemængde, der tager del i den hypede koncert på to-dages-begivenheden Astroworld.

- Kommer du til bjerget i aften, skrev Kendall på sit opslag med scenen i baggrunden.

I alt var 50.000 mennesker til stede, lyder det. Og festivalen, som skulle have haft besøg af kunstnere i løbet af lørdagen også, er øjeblikkeligt standset efter tragedien.

Billeder på de sociale medier viser en eller flere ambulancer, der på et tidspunkt undervejs i Travis Scott-koncerten var til stede i menneskemængden for at hjælpe de publikummer, der fik der dårligt. Flere står undervejs på ambulancens tag og danser.

Vicepolitiinspektøren fra politiet i Houston, Larry Satterwhite, var til stede på pladsen, da presset mod scenen begyndte.

Han fortæller, at det hele virkede, som om det ”skete på én gang”.

- Pludselig havde vi flere personer nede på jorden, som oplevede en form for hjertestop eller en form for helbredsproblem, siger han ifølge AP.

Artiklen fortsætter under billederne:

https://imgix.seoghoer.dk/kj2.png
 Foto: Instagram, Kylie Jenner

Den 24-årige stjerne, der danner par med Travis Scott, lagde billeder og videoer op fra koncerten fredag aften. (Foto: Instagram, Kylie Jenner)

https://imgix.seoghoer.dk/kj_1.png
 Foto: Instagram, Kylie Jenner

(Foto: Instagram, Kylie Jenner)

Rapperen, der også er medarrangør af festivalen, måtte flere gange i løbet af sin 75 minutter lange koncert afbryde showet, fa han opdagede, at folk blev mast og fik det dårligt blandt publikum.

Hverken Kendall, Kylie eller Travis Scott har reageret på de tragiske dødsfald.

Dog har festivalen Astroworld meddelt på Instagram, at deres tanker er hos ofrene og deres familier, og at de hjælper myndighederne med at komme nærmere en opklaring af, hvad der fik menneskemængden til at samles så pludseligt under koncerten.

Sponsoreret indhold