Kendte3. november 2023

Tragisk nyhed: Niels Pinborg og kæresten har mistet deres ufødte barn

En forfærdelig tragedie har ramt SE og HØRs chefredaktør, Niels Pinborg, og kæresten Sofie. De har således mistet deres ufødte datter
Niels Pinborg, 49, og Sofie Brich, 34, har på tragisk vis mistet deres lille datter.
Niels Pinborg, 49, og Sofie Brich, 34, har på tragisk vis mistet deres lille datter.
 Foto: Gregers Overvad

Det skulle have været den lykkeligste tid for dem.

Men nu er lykke vendt til sorg for Niels Pinborg og hans kæreste Sofie Brich, 34.

For tre uger siden mistede de nemlig deres lille ufødte pige, Gudrun.

Den triste nyhed har 49-årige Pinborg for kort tid siden delt på sin Facebook-profil.

Her skriver SE og HØRs chefredaktør, at mørke og sorg nu har sænket sig over dem, mens de prøver at bearbejde og rumme den sorg, der er skyllet ind over dem.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-11-03/microsoftteams-image-20_0.png
Sofie Brich, 34, havde termin til januar. Desværre kom lille Gudrun til verden for tre uger siden - alt for tidligt og uden liv.
 Foto: Gregers Overvad

- Solen kiggede frem i en ellers gråmeleret november. Men ellers er det mest mørke, vi fornemmer. Mørke og tung sorg over vores tab. For tre uger siden kom vores datter til verden. For tidligt og uden liv, skriver Pinborg, inden han tilføjer, at de i dag har nedsat lille Gudruns urne på Frederiksberg Ældre Kirkegård.

- Vi har grædt og grædt og grædt de seneste uger. Og det vil fortsætte nogen tid endnu.

- Men det var ikke meningen, at Gudrun skulle med videre. Det må være det, der forklarer os, hvorfor vi skulle lide dette tab, selvom meningen med det hele lige fortager sig i tvivl og vantro.

- Vi, min kæreste Sofie og jeg, Gudruns forældre, har givet hånd på, at vi nu skal leve det liv, hun aldrig fik. Og selvom det virker voldsomt forkert lige nu, så vil vi have, at denne tragedie skal ende med, at vi bliver bedre mennesker. Det skylder vi vores datter.

Midt i sorgen finder parret dog også overskud til at sende en dybfølt tak til alle, der har støtte dem i deres værste tid.

- Lige fra det ufatteligt empatiske og professionelle personale på Rigshospitalet over nære venner med udstrakte arme, arbejdsgivere med enorm tålmodighed og familie, der har båret os igennem. Vi er så taknemmelige for jer allesammen. Jeres deltagelse og forståelse for vores behov betyder mere, end vi kan beskrive med ord. Sorgen bliver aldrig mindre. Men livet rundt om bliver forhåbentligt større. Det er vores livsmål nu, skriver Pinborg, der slutteligt ønsker, at han og kæresten nu får ro til at bearbejde sorgen og tabet.

Sponsoreret indhold