Træt af karantæne: Oh Land viser babybulen frem

Oh Land

Oh Land

(Foto: Thomas Laursen)

Sangshowet "X Factor" var godt i gang, da corona-krisen brød ud, og Oh Land og resten af holdet måtte trække sig fra skærmen.

Helt godt er det dog ikke gået for sangeren i fredagsbaskeren. I de tre første liveshows har hun mistet to af sine deltagere i form af Nicklas og Kali.

Nu står Oh Land kun med Ilona tilbage, når vi engang ude i fremtiden igen kan tænde for TV 2 hver fredag og nyde de musikalske indslag og dommerskænderier i "X Factor".

Kort før første liveshow kom den eneste kvindelige dommer i panelet med en lykkelig nyhed. Hun er nemlig gravid.

– Det er virkelig dejligt, og det er også dejligt at være ude med det, fordi nu skal jeg ikke skjule, at jeg ikke kan lukke bukserne længere, lød det fra Nanna Øland Fabricus, som er hendes borgerlige navn, dengang til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet...

Blachman, Oh Land og Ankerstjerne.

Igen i år har Oh Land dommerkollegaerne Thomas Blachman og Ankerstjerne på hver sin side ved bordet i midten af "X Factor"-studiet (Foto: Gregers Overvad)

Pga. hendes graviditet er Oh Land ekstra varmsom i disse corona-tider, og hun har derfor valgt at isolere sig selv helt fra omverden.

Ligesom de fleste andre for tiden, så er det svært for "X Factor"-dommeren at holde sig i gang på andre måder end at løfte fjernbetjeningen, mens man ligger i sofaen.

Alligevel forsøger den gravide sanger at holde kroppen i gang. Det gør hun blandt andet ved hjælp af yoga.

- Jeg prøver at træne hjemme. Jeg får ikke opnået meget andet end katten og koen i disse dage, skriver Oh Land til et billede, hvor man for første gang tydeligt kan se hendes flotte babybule.

Du kan se billedet her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close