Kendte 1. april 2020

Trænger du til et smil? Her er de mest finurlige aprilsnarre

Mens nyhedsstrømmen i disse dage mestendels består af nedslående nyt, så kan disse snedigt udtænkte aprilsnarre få smilet frem
Foto: MEGA

1. april står den traditionen tro på aprilsnar, og mens de fleste danske medier har valgt at droppe de drilske historier, så har diverse firmaers marketingmedarbejdere virkelig været kreative.

Børneorganisationen Red Barnet tager med et glimt i øjet tykt pis på, at Danmarks forældre de sidste mange uger har været nødsaget til at jonglere hjemmearbejde og hjemmeundervisning af poder: 

I et opslag på Facebook meddeler organisationen, at den skifter navn fra Red Barnet til Red Forældrene: 

- Vi er simpelthen bekymrede for forældrene. Vi ser en klar tendens til, at de mangler det pusterum, som gør det muligt for dem at gennemføre helt basale hverdagssituationer. Toiletbesøg med lukket dør, et skift fra pyjamas til hverdagstøj, et roligt øjeblik til at læse avisen og nyde en kop kaffe. De pusterum vil vi arbejde for at give dem, fortæller generalsekretær, Johanne Schmidt-Nielsen, i aprilsnar-opslaget. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Smørproducenten Fra os i Thy, der står bag Bakkedal, lancerer noget, der lyder som et drømmeprodukt: 

- Mød vores nye Bakkedal Tandsmør! Med bare et enkelt tryk kan du få et tykt lag på brødet. Slut med at skrabe kniven igen og igen!, lyder det sensationelt, hvor mange i kommentarfeltet begræder, at det ikke er et rigtigt produkt. 

Også madleveringsfirmaet Room Service har været kreative: De annoncører, at de grundet travlhed hos deres chauffører nu også levere takeaway med droner: 

Mange Real Madrid-fans begræder nok, at denne nyhed, som sportsforretningen Unisport.dk kommer med i dag, ikke er sand: 

Også hos Dr. Oetker har de været ualmindeligt kreative: Deres klassiske pizzaer behøver nu ikke længere at blive opvarmet i en ovn: 

Sprognørder vil nok sætte pris på Dansk Sprognævns aprilsnar i disse hjemmekarantæne-tider: 

Sponsoreret indhold