Kendte22. december 2021

Træn det væk: McDonald's introducerer træningsmaskiner

For nogle McDonald's gæster er det slut med at føle sig skamfuld over at være taget et smut forbi den populære burgerkæde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20210611-210052-5-1920x1440we.jpg
 Ritzau Scanpix

Det kan resultere i et heftigt indtag af kaloriebomber, hvis man sætter sig en på hvilken som helst McDonald's-restaurant.

I Kina har de dog fundet løsningen på det problem. På en McDonald's-restaurant er der nemlig blevet opstillet træningscykler til de gæster, der lige ønsker at træde lidt i pedalerne før, under eller efter burgermåltidet.

En bruger på TikTok har delt en video af de nye, særlige koncept, hvor en kvinde blandt andet kan ses sidde på en af cyklerne, mens hun spiser og indtager en læskende drik.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Og det er måske ikke en helt dårlig idé. Et almindeligt BigMac-måltid med cola, burger og pomfritter når nemlig op på hele 987 kalorier ifølge McDonald's danske hjemmeside.

Cykleriet har dog fået TikTok-brugere til at stille en række ret så relevante spørgsmål som: Er det godt for fordøjelsessystemet at træne samtidig med at spise? Er det maskinen egentlig en slags oplader til elektronik? Og betyder det, at man kan få lov til at bruge McDonald's som træningscenter, hvis man blot nøjes med at købe en flaske vand?

- Det her er ligesom at bruge din telefon, mens den lader op, skriver en TikTok-bruger i kommentarfeltet.

- Det her koncept er fantastisk, skriver en anden.

- Der bliver alligevel indtaget flere kalorier, end der bliver forbrændt, byder en captain obvious også ind med i kommentarfeltet.

McDondald's-videoen, der er blevet delt af TikTok-brugeren cris13yu er i skrivende stund blevet set 32 millioner gange og har fået mere end 39.000 kommentarer og 2,1 millioner likes.

Om restaurantcyklerne også vil finde sin vej til skandinaviske McDonald's-steder, melder historien ikke noget om.

Sponsoreret indhold