Kendte1. april 2024

Tori Spelling vil skilles: Nu bryder hun tavsheden

"Beverly Hills 90210"-stjernen har indgivet en skilsmissebegæring fra sin mand gennem 18 år, Dean McDermott
Tori Spelling skal skilles.
Tori Spelling skal skilles.
 Foto: Richard Shotwell/Invision/AP

LÆS OGSÅ: Her bryder Tori Spelling sammen

Forleden kom det frem, at "Beverly Hills 90210"-stjernen Tori Spelling har indgivet en skilsmissebegæring fra sin mand gennem 18 år, Dean McDermott.

Nu bryder 50-årige Tori Spelling ifølge People tavsheden og sætter ord på, hvorfor hun vil skilles fra 57-årige Dean McDermott i sin egen podcast, "misSPELLING". Du kan høre hele afsnittet her.

Tori Spelling fortæller, at hun er ked af at skulle skilles fra sin mand.

- Jeg har aldrig følt mig mere alene. Jeg føler ikke, at jeg er værd at elske. Det er sandheden. Og det er noget, der bare er i en. Det er ikke noget, jeg ønskede eller skabte.

- Det starter, når man er ung. Og det er ikke nemt at ændre. Det ved jeg ikke, om jeg kan, fortæller Tori Spelling.

Videre fortæller "Beverly Hills 90210"-stjernen, at hun allerede ville skilles fra Dean McDermott 15 år tilbage.

- Man siger altid. "Hey, de klarede det i 18 år. Jeg skulle ikke have gjort det til 18 år. Og jeg tror, at han (Dean, red.) han ville sige det samme, hvis vi havde en rigtig samtale en til en. Det havde været slut meget tidligere, fortæller Spelling.

Du kan lytte til hele pocast-afsnittet lige her.

Ifølge retsdokumenter fremgår det, at Spelling har angivet uforenelige forskelle som årsagen til bruddet, med en officiel separation dateret til den 17. juni 2023.

Spelling, som har taget initiativet til skilsmissen, ønsker at få tildelt forældremyndigheden over parrets fem mindreårige børn, mens hun ser ud til at være indforstået med at McDermott får besøgsrettigheder.

Hun anmoder også om, at McDermott skal betale ægtefællebidrag, og at han ikke skal have mulighed for at bede om det samme fra hende.

Detaljerne om parrets fælles aktiver og ejendomme vil blive afgjort i løbet af skilsmissesagen, da Spelling ikke nævner nogen ægtepagt i sine dokumenter.

Skilsmissen markerer afslutningen på et ægteskab, der har været i mediernes søgelys, og som nu ser ud til at være nået til vejs ende.

Sponsoreret indhold