Kendte27. maj 2023

Topper listen: Arnold Schwarzenegger takker danskerne

Den 75-årige skuespiller og tidligere guvernør har stor succes med sin nye Netflix-serie – også blandt danske streamingseere
Den amerikanske-østrigske skuespiller er tydeligt begejstret for modtagelsen af det nye Netflix-show 
Den amerikanske-østrigske skuespiller er tydeligt begejstret for modtagelsen af det nye Netflix-show
 Foto: Ritzau Scanpix

Tak Danmark!

Sådan lyder det præcise budskab fra actionhelten Arnold Schwarzenegger, 75, rettet mod de danske Netflix-brugere, der har skaffet ham en plads på toppen af hitlisten med sin serie, der netop har haft premiere den 25. maj.

Han takker Danmark og de danske bingere gennem sin Twitter-profil, hvor hans andre taksigelser til en lang række andre lande også vidner om, at det ikke kun er på dansk jord, man er glad for at have Arnold tilbage.

Det amerikanske og østrigske muskelbundt har efter et par år med blandt andet et karrierespring over i politik er nemlig tilbage i ”FUBAR”, som er en forkortelse af udtrykket ”fucked up beyond all repair”.

– Overalt hvor jeg bevæger mig spørger folk mig om hvornår jeg skal lave en ny actionkomedie som ‘True Lies’. Nå, her er den. ‘FUBAR’ er actionfyldt og vil få dig til at grine – og ikke kun i to timer. Du får en hel sæson, har Schwarzenegger udtalt.

Det siger sig selv, at det efterhånden er en aldrende udgave af ”Terminator”-stjernen, som vi møder i det nye actiondrama, der handler om en pensioneret CIA-agent, der er på vej på pension for at få tid til at redde stumperne af sit forhold til både ekskone og datter.

Kort inden pensionen bliver han dog kaldt tilbage i tjeneste for at redde en agent ud af problemer.

Arnold Schwarzenegger har mange fine titler, og seriestjerne er jo blot én af dem.

Han blev valgt som guvernør i Californien i oktober 2003 og derefter genvalgt i 2006.

I 2011 trådte han tilbage.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-05-27/23066741136409-2403x1592ma.jpg
 Foto: ASSOCIATED PRESS

Blandede anmeldelser

Selvom han måske har haft store politiske ambitioner, så har Arnold aldrig kunne stille op som kandidat ved præsidentvalget i USA, da han netop er født i Østrig. Det er nemlig et krav, at man er født i USA for at kunne blive præsident.

Sidste efterår kastede han sig ud i en anden yndet branche for ”tæt-på-pensionerede” bodybuildere som han.

Arnold solgte således sine træningsydelser i forbindelse med en stor velgørenhedsbegivenhed, og her kunne man altså for den svimlende pris 150.000 dollars - eller det, der svarer til 1,15 mio. kr – hyre Schwarzenegger som personlig træningscoach.

For at vende tilbage til serien "FUBAR", så honorerer anmelderne ikke serien med ligeså varme ord om den.

USA Today kalder den "en pinagtighed". I mellemtiden kvitterer The Guardian med næsten fuld plade og fire ud af fem stjerner, selvom de dog advarer om en af skuespillerens "værste catchphrases nogensinde" og et meningsløst plot.

– Det er den komedierolle, som han har brugt hele livet på at forberede sig på, skriver de dog alligevel.

Her fra SE og HØR må lyde et modsvar på vegne af danskerne. Selv tak, Arnold!

Sponsoreret indhold