Kendte 15. april 2021

"Toppen af Poppen" vender tilbage: Her er første deltager

Malte Ebert er første navn i den kommende sæson af hitprogrammet på TV 2
Foto: Dan Mariegaard

Når ”Toppen af Poppen” vender tilbage efter sommerferien, bliver det med blandt andre den 27-årige musiker Malte Ebert, som slog igennem bag sit musikalias Gulddreng i 2016.

Det oplyser TV 2.

Under kunstnernavnet og den arrogante og selvsikre attitude udgav han en række hits som ”Model”, ”Se mig nu”, ”Drikker for lidt”, og julenummeret ”Guld jul”.

Under navnet høstede han en væld af priser – blandt andet publikumsprisen ved Danish Music Awards i 2016, årets navn og årets nye hit ved Zulu Awards i 2017.

Han fik desuden titlen som årets nye danske navn ved Gaffe-prisen samme år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Et genialt koncept"

Siden har han dog optrådt i eget navn, efter han i 2018 under stor opmærksomhed lagde Gulddrengen i graven.

Sammen med seks andre musikere skal han til efteråret medvirke i ”Toppen af Poppen” – programmet hvor de danske kunstnere skal fortolke hinandens hits.

Og netop dét koncept er Malte Ebert ikke bleg for at give en svulstig beskrivelse. Han kalder programmet for ”et genialt koncept”.

Også Gulddreng-hits

Gennem de syv afsnit skal de resterende medvirkende – som TV 2 offentliggøre i løbet af de kommende uger – også få muligheden for at optræde med Eberts hits fra tiden med Gulddreng.  

- Jeg synes, det er en sjov og spændende udfordring, og så er timingen god. Jeg er et sted nu, hvor jeg kan bidrage med Gulddreng-sange og mine sange i eget navn, forklarer Malte Ebert, før han fortsætter:

- Jeg har stor respekt for de andre musikere, og derfor føler jeg også, at det er ekstra vigtigt at dykke helt ned i bagkatalogerne og finde de helt rigtige sange. Jeg tror nærmest, jeg har hørt alles sange to gange. Det er superfedt at få sådan en opgave, men også lidt nervepirrende at skulle spille en sang for den, der har skrevet og sunget den tusindvis af gange.

Sponsoreret indhold