Kendte 11. oktober 2021

”Too Hot To Handle”-stjerne Nathan Webb overrasker: Skal være far

Det er kun få måneder siden, verden lærte den 27-årige Nathan at kende i Netflix’ yderst populære datingshow
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Da den anden sæson af Netflix datingprogram ”Too Hot To Handle” fik premiere på streamingtjenesten tilbage i juni måned, var det en udadtil følsom og charmerende Nathan Webb seerne lærte at kende.

I programmet fandt han ikke lykken, men den er kommet til ham efterfølgende, hvor han on og off har datet den 26-årige Kayleigh Rock.

Han er også blevet ganske tæt med sin med-realitystjerne Carly Lawrence, som han bor sammen med, og som for nylig gik i luften med podcasten ”Now the fun starts”. En podcast han søndag kunne få lov at være en del af for at fortælle en ganske stor nyhed:

- Jeg har ikke sagt noget online i lang tid, men jeg har ikke selv vidst det i lang tid, men jeg skal have en datter, lyder det fra ham i podcasten.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Netflix

Foto: Netflix

Også den kommende mor kunne kort tid efter afsløre de glædelige nyheder på sin egen Instagram-profil.

- OVERRASKELSE! OM kun fire små måneder, så kommer jeg til at sidde med min søde datter i armene for allerførste gang. Jeg kan slet ikke vente med at lære dig at kende, lære dig ting og have dig lære mig nye ting, skriver hun til billederne, hvor hun ses holde om den voksende mave, mens hun viser et

Artiklen fortsætter under opslaget

Uventet opkald

Den kommende lille ny er sat til at komme til verden i starten af det nye år, men trods de glædelige nyheder, så kom de alligevel lidt bag på realitystjernen, der blev overrasket med et opkald på vej til et firretningsmøde.

- Carley og jeg var på vej til frokost sidste uge, da min telefon ringede, og det var min datters mor, der sagde, at hun var 4,5 måned henne, fortæller han, mens Carley understreger, hvor overrasket vennen blev over nyheden.

Nu er der dog faldet mere ro på, og Netflix-stjernen glæder sig til at møde det lille ny menneske.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Netflix

Selvom Nathan ikke fandt lykken i datingprogrammet, så venter der ham et helt nyt liv nu. Foto: Netflix

Et turbulent forhold

Men udover at dele sin glæde for den kommende familieforøgelse, så føler Webb sig alligevel måske i et lidt for godt selskab, da han og tv-veninden optager podcasten. Kort tid efter udgivelsen følte han sig i hvert fald nødsaget til at undskylde overfor moren til hans kommende barn,

- Jeg har en datter på vej, og jeg vil gerne være den første til at indrømme, at jeg ikke er perfekt, kunne han fortælle i sin story på Instagram.

- Vi har datet i et stykke tid, men vi har været meget on og off. Vi har begge forladt hinanden ad flere omgange, og nu, hvor jeg lyttet tilbage, så kan jeg godt høre, at det lyder som om, hun bare var et one night stand, og at hun ikke betyder noget for mig. Men det er ikke sandheden. Efter mit ægteskab er hun den første, jeg er faldet for og er blevet forelsket i.

Kayleigh selv har endnu ikke kommenteret på Nathans udtalelser i podcasten.

Sponsoreret indhold