Tony Bennett ramt af Alzheimers

Foto: MEGA

Den 94-årige Tony Bennett er blevet ramt af Alzheimers-sygdom. Det bekræfter den legendariske sangers familie til AARP

Ifølge familien fik Bennett konstateret sygdommen tilbage i 2016, men begyndte først at vise symptomer, mens han var i fuld gang med indspilningerne til albummet "Cheek to Cheek", som han lavede i samarbejde med popstjernen Lady Gaga. 

- Der er meget ved ham, som jeg savner, lyder det fra Tonys hustru, Susan Bennett. 

- Fordi han er ikke den gamle Tony længere. Men når han synger, så er han den gamle Tony. 

Familien fortæller, at sangeren indtil videre ikke har været ramt af voldsom desorientering, der eksempelvis kan resultere i, at Alzheimers-patienter forlader deres hjem, ligesom han heller ikke er ramt af voldsom vrede eller depression i forbindelse med sygdommen. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Lady Gaga og Tony Bennett udgav sammen albummet "Cheek to Cheek" i 2014. Siden da har musikerduoen været meget tætte. (Foto: Ritzau Scanpix)

Glemte navne

Tony Bennett blev første gang bekymret for sit helbred tilbage i 2015, da han begyndte at have problemer med at huske andre musikeres navne. Derfor lavede hans hustru en liste over navne, som han kunne have på sit klaver, men det var Tony ikke tilfreds med og besluttede sig derfor for at søge behandling hos sin læge. 

Den 54-årige Susan fortæller, at hun håber på en stille og fredfyldt død for Bennett, når tiden er til det.

- Forhåbentlig vil han bare falde i søvn en aften, og så vil det være det. Jeg håber og beder om, at det ikke vil blive værre for ham.

Susan og Tony Bennett har været gift siden 2007. Hun er hans tredje hustru. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close