Kendte4. februar 2023

Toni Camille var hjemløs. Nu tjener hun kassen på frække fotos

Efter at have overkommet hjemløshed skovler Toni Camille nu penge ind på at posere
Toni Camille har fundet ud af, at hun kan tjene skejs på at være hot.
Toni Camille har fundet ud af, at hun kan tjene skejs på at være hot.
 Foto: Privat

En 26-årig kvinde ved navn Toni Camille må siges at have noget af en solstrålehistorie.

Modellen, der nu tjener styrtende på sit udseende, var nemlig for kort tid siden hjemløs og levede at ganske andet liv fra den glamourøse tilværelse, hun har nu.

Toni Camille kommer fra Cardiff i Wales, og her har hun kæmpet med hjemløshed, mentale udfordringer og samtidig jongleret adskillige job som blandt andet servitrice og rengøringsassistent.

Da en fotograf en dag foreslog hende at oprette en profil på sitet OnlyFans, hvor brugere betaler for at se dine billeder og videoer, blev det et vendepunkt i hendes liv.

Efter at have opbygget en følgerskare på Instagram og YouTube er hun nu på sitet Fanvue, der kan sammenlignes med OnlyFans, og det er her, pengene vælter ind for Toni Camille.

Bare de seneste tre uger har modellen ifølge Daily Star indtjent over 250.000 kroner – og i dag er hjemløsheden et overstået kapitel, for Toni Camille har sin egen overdådige lejlighed, hvori hun tager frække fotos til sine betalende fans.

En del af Toni Camilles succes skyldes ikke blot hendes gode udseende, men også det faktum, at hun til forveksling ligner en britisk kendis. Nemlig vært på "Love Island UK", Maya Jama.

Og det er hun udmærket klar over.

– Jeg er kæmpefan af Maya, og hun er superflot, så det er smigrende, at mine fans synes, jeg ligner hende, siger Toni Camille til Daily Star.

– Siden "Love Island" begyndte, er kommentarerne og anmodningerne væltet ind, og mine indtægter fra at sælge indhold er skudt i vejret, så jeg tilskriver succesen til, at programmet bliver sendt på tv i øjeblikket.

Du kan se "Love Island UK"-værten Maya Jama her:

Sponsoreret indhold