Kendte12. juni 2023(opd. 12. juni 2023)

Tommy Raabo Fischer er død: Blev 43 år

Tv-kokken døde pludseligt i sit hjem torsdag den 8. juni, oplyser familien
Tommy Raabo Fischer blev 43 år gammel.
Tommy Raabo Fischer blev 43 år gammel.
 Foto: Privat

Tv-kokken Tommy Raabo Fischer gået bort i en alder af 43 år.

Han døde pludseligt i sit hjem i Helsingør torsdag den 8. juni.

Det oplyser familien i en pressemeddelelse.

Tommy Raabo Fischer blev kendt for sin deltagelse i tv-succesen "Fem fede kokke". Derudover var han ejer og medejer af en lang række virksomheder herunder fiskehandleren HAV, Foodgear, Omegn og Venner og Tastebuddy.

HAV, som ligger i Torvehallerne i København, vil blive drevet videre af Tommys partner Jens Peter Moestrup Hansen.

– Tommy sparede ikke på energien eller kærligheden til de mennesker og virksomheder, han havde med at gøre. Han var i enhver forstand et generøst, dygtigt og initiativrigt menneske, som sprudlede af idéer og inspirerede mig og alle omkring sig, udtaler Jens Peter Moestrup Hansen og fortsætter:

– Tabet af Tommy er enormt. Han efterlader sig en familie og mange, mange venner i stor sorg. Og han efterlader sig stribevis af særdeles succesfulde virksomheder, deriblandt fiskehandlen HAV, som jeg nu får den kæmpe ære af at drive videre som det faglige fyrtårn det nu er, takket være Tommys benhårde arbejde og forbilledlige energi, lyder det fra kokkens partner.

Tommy Raabo Fischer efterlader sig sin kone Therese og parrets to børn. Familien ønsker ro som følge af det pludselige dødsfald.

Familien og partnerne bag de virksomheder, som Tommy Raabo Fischer var involveret i, takker for det hav af kærlige kondolencer, der er strømmet ind i kølvandet på Tommys alt for tidlige bortgang.

Sponsoreret indhold