Kendte 8. april 2021

Tommy Ahlers i dramatisk ulykke

Tommy Ahlers var i påsken så uheldig at få en kølerhjelm i hovedet. Siden da har han forsøgt at holde sig helt i ro af frygt for at få varige mén
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Påsken var alt andet end hyggelig for Tommy Ahlers.

Den 45-årige politiker var nemlig så uheldig at få en kølerhjelm i hovedet – og det kostede ham en hjernerystede og en efterfølgende tur på skadestuen, hvor han blev syet.

Det fortæller han på instagram:

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Lars H. Laursen

Privat danner Tommy Ahlers par med Le Gammeltoft. Foto: Lars H. Laursen

- Jeg har sovet en del siden starten af påskedagene. Lyttet lidt til lydbøger med nedrullede gardiner. Været lidt ude og så sovet igen. Jeg tør simpelthen ikke andet. I påsken fik jeg en kølerhjelm i hovedet og blev en hjernerystelse og en række sting i panden rigere, fortæller Tommy Ahlers.

Den tidligere ”Løvens Hule”-iværksætter har siden den dramatiske ulykke forholdt sig helt i ro. Han vil nemlig for alt i verden undgå, at han får varige mén efter hjernerystelsen:

Artiklen fortsætter under opslaget...

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg synes oftere og oftere, jeg hører historier om folk, der har fået varige gener, hovedpine og koncentrationsbesvær efter en hjernerystelse. Det er skræmmende. Så jeg har stemplet ud hele denne uge. Det går bedre nu og håber snart på at være tilbage, skriver han til slut.

Sponsoreret indhold